Producten binnen Windbreakers

Windbreakers bedrukken of borduren

Door uw windbreakers te laten bedrukken met uw slogan of bedrijfslogo, geeft u ze een persoonlijk tintje. Graag voorzien wij uw windbreakers van een bedrukking. Wij leveren bedrukte windjacks tegen een zeer scherpe prijs. Meer weten? Vraag dan direct een offerte aan voor het windjack van uw keuze. Stuur daarbij uw logo of opdruk mee, zodat wij u naast een prijsopgave ook een gratis digitale proefdruk kunnen toesturen.

Is een windbreaker niet helemaal wat u zoekt? Kijk eens bij onze softshell jassen!

Een softshell jas is een aantrekkelijk alternatief voor diegene die op zoek is naar een jas die winddicht is, maar een luxere uitstraling heeft en daarbij meer warmte biedt. Softshell jassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, modellen en kwaliteiten. Het ideale van softshell jassen is dat deze heel geschikt zijn om te voorzien van een bedrukking of borduring.

Wilt u overleggen of heeft u vragen?

Bel ons gerust als u advies nodig heeft of als u uw bestelling telefonisch wilt plaatsen, dit is geen enkel probleem. Zo kunnen we precies met u overleggen waar het logo precies moet, en kan de bestelling snel verwerkt worden. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.