Unisex - Heren

T-shirts bedrukken doe je bij Totziens!

Heren T-shirts bedrukken

Totziens is een groothandel gespecialiseerd in het bedrukken van promotionele T-shirts. De shirts in deze categorie zijn goed te voorzien van een opdruk in 1 of meerdere kleuren. Uw eigen bedrijfs t-shirts met logo zijn een goed relatiegeschenk, een eyecather bij evenementen, sportverenigingen of bij bedrijfsuitjes. Het bedrukken van t-shirts gaat vanaf 25 stuks. Heeft u minder stuks nodig, laat het ons weten zodat wij kunnen kijken of wij u hierbij kunnen helpen. Shirtjes bedrukken? Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u liever de t-shirts bedrukken zonder opdruk? Dat is natuurlijk ook mogelijk tegen onze scherpe groothandelprijzen.

Bedrukken van T-Shirts

De meest gebruikte techniek voor het bedrukken van de t-shirts is door middel van een zeefdruk. Via een zeefraam wordt met inkt het logo aangebracht op de stof en daarna in de droogtunnel gefixeerd. Zeefdrukken is de meest voordelige techniek bij bestellingen vanaf 25 stuks. Bij kleine aantallen bieden wij ook de transferdruk aan, dit kan met inkttransfers of een opdruk uit folie(denk aan namen en rugnummers). 

Ik wil heren en dames t-shirts bestellen! Kan dat?

Jazeker, de meeste van onze merken op de website hebben naast een heren(unisex) ook een damesmodel en soms ook een kindermodel beschikbaar. Zo kunt u de modellen en maten naar wens onder verdelen. U hoeft het damesmodel niet zelf erbij te zoeken? Als u aangeeft bij de opmerking dat er ook damesmodellen nodig zijn dan zoeken wij deze er graag voor u bij.