Dames Polo bedrukken

Producten binnen Dames Polo

Verschillende merken dames polo's

Als online-groothandel in bedrijfskleding hebben wij diverse merken damespolo's in het assortiment. Al onze polo's zijn geschikt om te borduren of te bedrukken met uw reclame-uitingen. Onder de gevoerde merken promoten wij vooral de Elevate polo's; mooie luxe polo's met een moderne pasvorm. Vaak zijn promotionele polo's voor dames wat aan de ruime kant of hebben een wijde pasvorm. De polo's van Elevate zijn hip, modern en van uitstekende kwaliteit. Voor bedrijfskleding, polo's waar dagelijks in gewerkt wordt adviseren wij om een luxere polo te bestellen. Elevate polo's geven uw brand en bedrijf een stijlvolle uitstraling. De modellen zijn in dames- en herenmodellen beschikbaar en natuurlijk te combineren binnen één bestelling.

Goedkope dames polo's bedrukken voor evenementen.

Zijn de polo's voor één evenement, sportdag of al giveaway nodig, dan kunnen wij voordelige polo's aanbieden van merken als B&C, Gildan of Printer. Deze polo's zijn vaak wat ruimer van pasvorm, ideaal als u niet weet welke maten nodig zijn voor een evenement, deze polo's zijn makkelijker te verdelen door de grotere pasvorm. Goedkope polo's zijn vooral geschikt om te bedrukken met uw logo. Bedrukken van poloshirts is voordelig en uw reclame kan extra groot worden aangebracht voor een hoge attentiewaarde.

Bedrukte dames polo's bestellen voor uw bedrijf?

Wilt u graag advies over welke polo voor u geschikt is om te bestellen, of over het aanbrengen van uw logo? Neem dan contact op of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug. De polo's worden met zorg door ons bedrukt of computergestuurd geborduurd in moderne productiefabrieken. Wij helpen u graag!