Producten binnen Bodywarmers

Bodywarmers bedrukken of borduren

TotZiens Promotions verzorgt graag het bedrukken of borduren van uw bodywarmers! Doordat wij het borduren en bedrukken van de bodywarmers verzorgen in onze eigen drukkerij, bieden we u een scherpe prijs, een vlotte levertijd en een hoge kwaliteit. Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan voor het product van uw voorkeur en stuur ook uw logo mee. U ontvangt van ons dan een vrijblijvende offerte met een gratis digitale proefdruk.

Bodywarmer borduren

Laat uw bedrijfslogo of ontwerp met precisie op onze bodywarmers borduren voor een professionele uitstraling. Met borduring krijgt uw logo een duurzame en luxe uitstraling, wat uw merkidentiteit versterkt.

Informatie bodywarmer bedrukken 

TotZiens Promotions is een specialist in het bedrukken en borduren van textiel. Door onze efficiënte aanpak zijn wij in staat kleding te bedrukken met hoge kwaliteit voor een voordelige prijs. Zo kunt u ook uw bodywarmer laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst. Bodywarmers bedrukken is een ideaal voor marketing- en promotiedoeleinden. Val op met uw bedrijfsnaam, bedrijfslogo of zelfs bedrijfsafbeelding op een heerlijk zittende bodywarmer! 

Levertijden bedrukte bodywarmers 

De levertijden van onze blanco bodywarmers zijn ongeveer 2 werkdagen na bestelling. Wilt u bedrukte of borduurde bodywarmers? Dan is de levertijd ongeveer 8 werkdagen na bestelling. Heeft u vragen over de levertijden of wilt u een bestelling met spoed plaatsen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We kijken graag met u mee om uw gewenste bodywarmers te realiseren. 

Meesturen van uw ontwerp 

U kunt vrij eenvoudig een offerte aanvragen en uw ontwerp meesturen. Ons voorkeur gaat uit naar vector bestanden zodat we hoge kwaliteit kunnen garanderen. Mocht u niet in staat zijn vectoren te leveren, lever dan een bestand aan met uw ontwerp. Wij zetten deze dan om naar vectoren.  

Vragen over onze bodywarmers 

Heeft u vragen over onze heerlijk zittende bodywarmers of het bedrukken van bodywarmers? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u mee!