Jassen

Producten binnen Jassen

Jassen bedrukken met logo of tekst

Bent u op zoek naar bedrijfsjassen, jassen voor uw vereniging of voor uw promotieacties, Totziens heeft een mooi assortiment jassen die wij kunnen voorzien van uw logo. Voor het aanbrengen van uw logo kunnen wij gebruik maken van een bedrukking of borduring. Afhankelijk van het materiaal van de jas, het aantal en het aantal drukkleuren adviseren wij u graag over welke techniek het beste geschikt is. 

Levertijd bedrukte jassen bestellen

Jassen kunnen wij snel en voordelig bedrukken met uw logo. Standaard is de levertijd +- 7 werkdagen na plaatsen van de order en ontvangst van het artwork. Heeft u de jassen sneller nodig? Laat het ons weten en wij gaan ons best doen om ruimte in de productie hiervoor vrij te maken. Wij zullen de levertijd altijd met u communiceren en wanneer de jassen voor een bepaalde datum nodig zijn eerlijk informeren. Gaan wij u gevraagde leverdatum niet redden qua planning en logistiek en is hier geen oplossing voor te vinden dan zullen wij dit direct aangeven. 

Levertijd geborduurde jassen

Het borduren van jassen heeft gemiddeld een iets langere levertijd dan het bedrukken van de jassen. Bij het borduren wordt na het plaatsen van de bestelling en ontvangst van het logo altijd eerst een proef borduring gedraaid. De levertijd voor geborduurde kleding kan verschillen van 6 tot 10 werkdagen, afhankelijk van het merk jas en de capaciteit in het borduuratelier. Snel jassen met borduring nodig? Wij controleren direct of er capaciteit vrij is op de borduurmachines.