ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Producten binnen Lanyards - Keycords

Custom made Lanyards / Keycords

Zijn de bedrukte keycords pas over een paar weken nodig, dan kunnen wij deze direct in de fabriek op maat produceren met uw logo. Hierbij is de keuze voor het aanbrengen van het logo een stuk groter. Bedrukt zoals onze voorraad keycords, maar ook met gewoven logo en compleet in eigen kleuren. Populair hierbij zijn de label lanyards waarbij de tube en het label op maakt gemaakt kunnen worden vanaf 500 stuks. 

Keycords bedrukken

Bij ons kunt u keycord bedrukken middels diverse druktechnieken, waaronder sublimatiedruk, full color all over of zeefdruk. Het bedrukken van keycords geeft deze een herkenbare uitstraling. Ideaal voor conferenties of evenement. De voorraadmodellen kunnen wij vaak al binnen een paar dagen met opdruk van uw logo leveren. Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan voor bedrukte lanyards.

Bedrukte keycords worden snel geleverd

Voorraad lanyards kunnen wij snel bij u in huis hebben met een opdruk. Onbedrukt zijn deze binnen 1 a 2 werkdagen bij u in huis. Met bedrukking is de levertijd +- 7-8 werkdagen. Heeft u de lanyards sneller nodig, bijvoorbeeld in verband me een overwachts evenement of een late beslissing? Informeer dan naar de mogelijkheden zodat wij kunnen kijken of wij de lanyards op tijd kunnen leveren. Het is immers toch wel leuker om de bezoekers herkenbaar te laten zijn of een klein geschenk voor hun komst te geven. Bent u geinteresseerd? Informeer grust naar de mogelijkheden. Bij spoed is bellen sneller! Wilt u teruggebeld worden laat dan even uw telefoonnummer achter.