ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk om de ervaringen van onze klanten met u te delen. U vindt hieronder verhalen van klanten over de producten, advisering en service van Totziens Promotions.
 
Heeft u zelf een bestelling gedaan bij Totziens Promotions? Wij waarderen het erg als je jouw ervaring deelt met onze website bezoekers. Klik op de onderstaande button om uw verhaal te vertellen.

Onze klanten aan het woord:

Gemiddelde beoordeling
9.9/10
29 beoordelingen.
Verdeling van beoordelingen
28
1
0
0
0

Net als de vorige keer nu ook weer super service! Scherpe prijzen, snelle reactie en mooie producten. Totziens bij de volgende bestelling Hans!

17 augustus 2022 23:29
Wilma Gras / Amersfoort

Vandaag hebben wij onze bestelde rugbypolo's binnen gekregen. Ze zien er super uit en de kwaliteit van de stof is ook super. Het contact via de mail was snel en erg duidelijk. Wanneer ik weer iets nodig heb dat gedrukt moet worden, dan klop ik zeker nog een keer aan bij Tot Ziens Promotions!

19 januari 2022 23:29
Aniek / Delft

Uiterst tevreden over zowel de supersnelle en vriendelijke service, alsook de kwaliteit van de producten die wij besteld hebben. Bedankt!

4 december 2020 23:30
Silke / Handzame

Vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Vlotte en correcte levering. Armband is goed op 3 puntjes na. Voor gespierdere personen is de armband te kort. Langere versies of een tussenstukje zou handig zijn. De zwarte kleur gedragen op lichte kleding lijkt op een rouwarmband. Andere kleur was fijn geweest. Klittenband beschadigt sommige stoffen kleding. Een versie met een ander type sluiting dan klittenband zou fijn zijn. Verder de armband goed afgewerkt.

14 mei 2020 11:02
Ondergetekende / Assen

Duidelijke website en snelle proefdruk, vervolgens ook snel geleverd zonder betaling vooraf. Kortom, heerlijk om mee te werken!

26 november 2019 11:04
Sophia Schuur / Zeist

Super mooie en goede kwaliteit hoodies geleverd met prachtige dikke opdruk. Keuze uit heel veel lettertype. Communicatie erg snel en de truien zelfs thuis afgeleverd! Top service!

30 september 2019 11:09
Michelle van der Werf / Haarlem

Fijn dat het product van mijn keuze in kleine oplage besteld kon worden. Goed advies en duidelijke uitleg van Hans. Geen gedoe, je levert je ontwerp en hij maakt er het beste van. Gewoon goed promotiemateriaal.

19 juni 2019 11:15
Vera ter Beest / Den Haag

Hele fijne samenwerking. Hans geeft goed advies over kleurgebruik en de juiste aanlevering van de digitale bestanden. Goede service en kwaliteit.

17 mei 2019 11:16
Studio Limon / Santpoort-Zuid

Erg prettig contact en zeer goede service. Printwerk op bestelde rompertjes in prima kwaliteit!

22 februari 2019 11:17
N.B. van Roden / IJmuiden

Met Hans is het altijd heel prettig werken, hij is vriendelijk, snel en de producten zijn altijd top. Hij doet echt zijn best en ik kan tot ziens promotions dan ook bij iedereen aanbevelen!

1 november 2018 11:18
Jessica vd Valk / IJmuiden