Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Veiligheidskleding

Producten binnen veiligheidskleding

Gekeurde veiligheidskleding

Veel van onze bedrukte hesjes zijn gecertificeerd volgens de EN 20471-normering en zijn goedgekeurd om bij u te hebben als veiligheidshesje. Kijk voor de zekerheid even naar de productinformatie van uw favoriete hesje.

Veiligheidskleding met uw bedrijfslogo

U wilt natuurlijk uw hesjes van een mooie opdruk voorzien. Laat uw hesjes bedrukken door onze specialisten en ervaar de hoogstaande kwaliteit van ons drukwerk waar Tot Ziens Promotions om bekend staat! U bepaalt zelf hoe wij uw hesjes moeten bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld uw hesjes bedrukken met een logo op de voorzijde, achterzijde of juist beide? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang direct de beste prijs!

De beste kwaliteit bedrukte veiligheidskleding

Totziens Promotions voert te allen tijde drukwerkzaamheden uit met de grootste nauwkeurigheid. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Online kunt u aangeven op welke plek van de veiligheidsjas of sweater u wilt dat het logo, de slogan of tekst wordt gedrukt, hoe groot dit mag zijn en in welke kleuren. Om het nog makkelijker te maken, is het mogelijk een bestand te uploaden met een afbeelding van uw logo, slogan of tekst. Wilt u eerst zien wat het eindresultaat is voordat u een groter aantal veiligheidskleding laat bedrukken? Totziens Promotions biedt de mogelijkheid om een proefdruk te bekijken. Wilt u weten wat het kost om uw veiligheidskleding te laten bedrukken? Kies dan het kledingstuk uit van uw keuze en vraag vrijblijvend een offerte aan.