Tot Ziens Promotions | groot in textiel en reclame

Relatiegeschenken en kleding met uw logo bedrukken

Totziens Promotions is specialist in het bedrukken van relatiegeschenken, t-shirts, bedrijfskleding, sportkleding, promotionele textiel en premiums. Wilt u een t-shirt bedrukken, schort bedrukken, tassen bedrukken of petten en caps bedrukken? Totziens Promotions is u graag van dienst. U heeft bij Totziens Promotions keuze uit een groot aanbod relatiegeschenken en kleding. Wij kunnen uw relatiegeschenken en kleding voordelig en snel bedrukken met uw logo. Behalve bedrukken kunt u ook kiezen om uw logo te laten borduren op uw textiel. Wij leveren een goede kwaliteit tegen de juiste prijs voor het borduren van uw bedrijfs- en promotiekleding.

Relatiegeschenken bedrukken met uw logo

Pen bedrukken, paraplu bedrukken, bidon bedrukken, notitieboek bedrukken, vlaggen bedrukken, rugzak bedrukken? U kunt het zo gek niet bedenken of Totziens promotions kan uw relatiegeschenken bedrukken met uw logo.

Relatiegeschenken en premiums met uw logo bedrukken

Voor het bedrukken van relatiegeschenken met uw logo maken wij gebruik van tampondruk, lasergraveren of doming. Wij kunnen uw bedrijfslogo bijvoorbeeld in 1 kleur of full colour aanbrengen op bijvoorbeeld: pennen, aanstekers, keycords, anti-stress knijpballen, promo bags, tassen, sloven, schorten, rekenmachines, schrijfmappen, notitieboeken, klokken, en op nog veel meer relatiegeschenken en premiums.

Luxe geschenken graveren met uw logo

Luxe geschenken van metaal en RVS worden vaak door middel van een lasergravure voorzien van uw logo. De luxe uitstraling en de duurzaamheid van graveren geeft vaak de doorslag voor deze techniek. Uw logo wordt subtiel op het geschenk aangebracht. Een mooi en bijzonder relatiegeschenk voor uw relaties, klanten en medewerkers!

Online productcatalogus met relatiegeschenken, premiums en textiel

Onze relatiegeschenken en premiums zijn online verdeeld in handige, overzichtelijke categorieen. Bekijk onze artikelen op uw gemak, laat u inspireren over de mogelijkheden van het bedrukken van uw relatiegeschenk of premium naar keuze en vraag vrijblijvend een offerte op.


Bedrijfskleding, sportkleding en textiel met uw logo bedrukken

Voor het bedrukken van uw bedrijfskleding, werkkleding, teamkleding, sportkleding, evenementen kleding of voor (studenten)verenigingen maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de textiel aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte t-shirts, bedrukte sweaters, windbreakers, winterjassen, overhemden, bedrukte polo’s en bedrukte petten en caps. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten.

Kleding bedrukken met uw logo d.m.v. zeefdruk

Bedrukken van textiel door middel van zeefdruk heeft onze voorkeur. De inkten worden zorgvuldig op de textiel aangebracht en na het drukproces wordt de inkt in de droogtunnel op de juiste temperatuur gefixeerd. Hierdoor komt uw logo strak en duurzaam op de textiel te staan. Benieuwd hoe het zeefdruk proces in zijn werk gaat? Bekijk hieronder een kort filmpje van t-shirts bedrukken: 

 

Textiel zeefdrukken from Totziens Promotions on Vimeo.

 

Kleine aantallen kleding bedrukken

Voor kleine oplages of specifieke wensen zoals wisselende namen gebruiken wij transfers. Wat is er nou leuker om uw team of kinderteams met hun eigen naam en uw bedrijfslogo op de rug het veld te zien betreden. Diverse teams in het hockey, voetbal of tennis lopen al rond met textiel geleverd door Totziens. Ook gebruiken wij transfers voor het bedrukken van caps en fleece mutsen en shawls.

Textiel van groothandel Totziens Promotions met uw logo

Onze groothandel bedrukt alleen textiel die ook door ons geleverd wordt, wij hebben een uitgebreid assortiment. Op aangeleverde kleding kunnen wij geen garantie verlenen, hierop hebben wij besloten dit niet meer te verzorgen. Het materiaal en de gebruikte coatings op bijvoorbeeld merkkleding heeft wisselende effecten op de bedrukking en de hechting hiervan.

Textiel met uw logo borduren (bedrijfskleding, sportkleding, relatiegeschenken)

U kunt uw logo op bijvoorbeeld een t-shirt bedrukken, maar borduren behoort ook tot de mogelijkheden. Borduren is duurzaam van kwaliteit en geeft ook een luxe uitstraling aan uw kleding. Wij borduren textiel met een hoge kwaliteit, goede service en vaak zeer korte levertijden. Meer informatie over het borduren van kleding en textiel vindt u hier

 

Over Totziens Promotions, leverancier van relatiegeschenken, premiums en promotionele textiel

Wij zijn een groothandel in promotionele textiel, bedrijfskleding, sportkleding, premiums en relatiegeschenken. Bedrijven, sportverenigingen en instellingen kunnen bij ons artikelen bestellen, met of zonder opdruk van logo. Wij leveren tegen voordelige prijzen en kennen zeer korte levertijden. Bekijk de referenties van Totziens Promotions »

 ,

 
Totziens Promotions

Middenhavenstraat 94
1976 CM Ijmuiden


Tel.: 0255 51 50 35
info@totzienspromotions.nl » Contactformulier
Door heel Nederland

Alkmaar | Amersfoort | Amsterdam | Arnhem | Beverwijk | Breda | Den Haag | Enschede | Emmen | Groningen | Haarlem | Helmond | Leeuwarden | Leiden | Maastricht | Nijmegen | Rotterdam | Tilburg | Utrecht | Zwolle

Alle genoemde prijzen zijn excl. drukkosten en btw tenzij anders op de website wordt aangegeven. Sommige producten kunnen alleen met een opdruk besteld worden. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Afbeeldingen kunnen afwijken. Geen levering aan particulieren.

© 2019 Totziens Promotions Links | Webshop software: Shopman