Kinder petten

Kinder petten

De allermooiste kinder petten vindt u bij TotZiens Promotions. Van stoere snapbacks en trucker petten tot aan caps. Kenmerkend aan onze petten zijn de hoge kwaliteit en voordelige prijzen. Zo kunt u grote oplage kinder petten bestellen voor scherpe prijzen. Niets voor niets bestellen grote organisaties textielproducten bij ons! 

Kinderpetten bedrukken

Onze kinderpetten zijn verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren. Ideaal voor elke situatie. Van schoolreisjes tot aan optredens. Ook is het mogelijk om kinderpetten te laten bedrukken met een logo, afbeelding en zelfs tekst. Zo maakt u de kinderpetten persoonlijker en daarmee leuker. Daarnaast is het een ideaal promotiemiddel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. 

Producten binnen Kinder petten

Informatie kinderpetten bedrukken of borduren 

Kindepetten bedrukken of borduren is zeer populair bij scholen, kinderopvang en sportverenigingen. Als specialist en groothandel in textiel zijn wij in staat om lage prijzen en snelle levertijden te bieden. De standaard levertijd voor bedrukte of geborduurde petten is ca. 8 werkdagen. Liever advies of heeft u de petten sneller nodig? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee!