Snapback Caps

Snapback Caps bedrukken

Op zoek naar mooie Snapback caps voor uw bedrijf, vereniging of om onder eigen label te produceren? Wij hebben een mooi assortiment trendy petten met platte klep in vele verschillende uitvoeringen en kleuren. Caps met een logo borduring, wij regelen het graag voor u.

Borduren van Snapback caps

De prijs voor een borduring is afhankelijk van het aantal caps en het formaat van het logo. Om een scherpe offerte toe te kunnen sturen ontvangen wij graag het logo of design bij de offerte aanvraag. Borduren van caps is duurzaam en geeft een luxe uitstraling aan de petten. Bedrukken van de petten is bij sommige modellen ook mogelijk, maar ons advies gaat duidelijk naar het borduren.

Producten binnen Snapback Caps

Blanco snapbacks caps bedrukken

Wilt u liever de snapback caps zonder logo bedrukken dan is dit zeker mogelijk. Wij hanteren hier wel de minimale afname van 25 stuks voor waarbij de kleuren gecombineerd kunnen worden.

Iets anders dan snapback caps bedrukken?

Naast het borduren van Snapback caps hebben wij ook de reguliere caps in het assortiment. Petten borduren of petten bedrukken is bij TotZiens Promotions helemaal niet duur. De standaard levertijd voor bedrukte of geborduurde petten is ca. 8-9 werkdagen. Heeft u de caps sneller nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst! Onze bedrukte en geborduurde petten worden geleverd in heel Nederland en België tegen dezelfde prijs.

Offerte aanvragen voor bedrukte snapback caps

wilt u snapback caps bedrukken met logo of tekst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Stuur dan gelijk uw logo of tekst mee, dan sturen wij u een digitale proefdruk om de kwaliteit te waarborden. Mocht u niet tevreden zijn kunnen wij altijd nog aanpassingen doorvoeren. Zodra u helemaal tevreden bent beginnen wij met het produceren van uw bedrukte snapback caps.

Vragen over snapback caps bedrukken

Heeft u vragen over het bedrukken van snapback caps neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via: 0255-515035 of stuur een e-mail door het contactformulier in te vullen.