Trucker caps

Trucker caps

Truckers petten voorzien van een eigen logo? Naast het bedrukken van de voordelige modellen hebben we ook caps die wij goed kunnen borduren met een logo.  Door het grote voorpaneel van de originele trucker caps kunnen wij het logo mooi aanbrengen. Bedrukken van de petten is mogelijk vanaf 50 stuks. Borduren al mogelijk vanaf 25 stuks! 

Truckers petten bedrukken

Het voordeligst is om de petten te bedrukken met een logo. Hiervoor zijn vooral de modellen met een zachte foam voorzijde geschikt. Deze petten hebben geen naad op de voorzijde en kunnen mooi bedrukt worden. Zoek het model uit, kies de kleur en vraag uw vrijblijvende offerte aan voor petten met logo.

Producten binnen Trucker caps

Bedrukken goedkope trucker petten

De trucker caps met de foam voorzijde zijn ideaal om te bedrukken met uw logo en/of tekst. Wij adviseren om de caps met de zachte voorzijde niet te borduren. Het materiaal is zacht waardoor de borduring niet de gewenste uitstraling krijgt. Bedrukken van truckers petten kan al vanaf 50 stuks en zijn snel leverbaar. Truckers petten worden vee ingezet bij evenementen. Snel en voordelig leverbaar met eigen logo.

Borduren luxere trucker petten

Het mooiste zijn natuurlijk petten met een borduring. Borduren geeft een luxe uitstraling. De duurdere caps hebben een verstevigde voorzijde waardoor de borduring mooi aangebracht kan worden. De prijs van borduren is afhankelijk van het formaat, het aantal kleuren maakt hierbij niet uit. Stuur uw logo mee bij de aanvraag voor petten met een borduring en ontvang een offerte op maat.