Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 


Een nieuwe style bedrijfskleding

Het uitgangspunt voor kleding- en lifestylecollecties waarmee u uw merk, stijl en prestaties naar een hoger plan brengt. Elevate verhoogt de standaard voor promotionele kleding door het combineren van de looks die je zou verwachten in de detailhandel, hoge kwaliteit, die levert een grote draagcomfort en innovatieve ontwerp dat volledig is geoptimaliseerd aan uw decoratie wensen. Het resultaat is een exclusieve collectie textiel die uitstekend, binnen uw promotionele strategie is uitgevoerd. De collectie van 2017 bestaat uit drie verschillende line-ups, Essential, Life en Select, waardoor het makkelijk vinden is wat je zoekt, met negen nieuwe stijlen toegevoegd aan de collectie.

Bedrukken of borduren van Elevate kleding

Geinspireerd op retail trends maar speciaal ontwikkeld om te decoreren. Elevate brengt leven in de boodschap van uw merk. Kleding ontworpen met innovatieve technologie, en met een optimale pasvorm die past bij al uw promotionele behoeften. Elevate zet uw merk optimaal in de spotlights. Wij hebben diverse productietechnieken om uw logo op de kleding aan te brengen. Zo kunnen wij de kleding borduren, bedrukken en voor sommige artikelen zijn nieuwe technieken zoals Infusion en HDX. Bij een Infusion print wordt de opdruk in de stof gebracht, dit geeft een mooi effect op uw kleding.

Online alle producten van Elevate bekijken? Bekijk hier onze hele collectie met alle informatie die u zoekt.

 

 

Productaanbod Elevate promotiekleding

Elevate Essential collectie

Soms heeft u kleding nodig die net iets meer doet. Die u net iets meer waar voor uw geld geeft. Dan zit u goed bij onze Essential collectie. Kwaliteitskleding die u blijft dragen, keer op keer. En dat alles voor heel vriendelijke prijzen. Essential - de slimme keuze. Ook als het om budget gaat.

Elevate Life collectie

Onze veelzijdige Life collectie heeft stijl. Maar niet in overdreven mate, als u begrijpt wat wij bedoelen. Dit zijn fraaie kledingstukken die iedereen met een gerust hart kan dragen, zonder een te uitgesproken mode-statement af te geven. Geschikt voor een breed publiek, dus. En dat is precies wat u wilt voor een ruim scala aan promotiemogelijkheden.

Elevate Select collectie

U herkent ze als u ze ziet de originele denkers en de risiconemers. De merken die staan voor nieuwe, gedurfde ideeën. Die vragen om kleding met datzelfde elan, diezelfde dynamiek. In onze Select collectie vindt u stijlen die de mode een stapje vóór zijn, met technische details van de laatste generatie, gemaakt van perfect presterende materialen die, net als het merk dat ze vertegenwoordigen, altijd net een beetje voorop lopen.