Sokken met logo

Producten binnen Sokken met logo

Sokken met logo bedrukken

Niemand zit te wachten op artikelen waarbij het logo snel vervaagt of verdwijnt. Het logo moet immers lang zichtbaar zijn op het artikel, ook wanneer het regelmatig wordt gedragen. Totziens Promotions zorgt daarom voor een kwalitatieve bedrukking. Hiermee bent u verzekerd dat het logo voor een langere tijd zichtbaar blijft op de sokken.

Ons aanbod bedrukte sokken

Onze collectie omvat diverse soorten sokken, geschikt voor verschillende behoeften en gelegenheden. Van sportieve sokken tot stijlvolle modellen, we bieden een breed scala aan opties om uit te kiezen. Gemaakt van duurzame materialen zoals gerecycled wol en katoen, bieden onze sokken niet alleen comfort maar ook een milieuvriendelijke keuze. Onze expertise in sokken borduren en bedrukken garandeert een duurzame afwerking, zodat uw ontwerp langdurig mooi blijft.

Sokken borduren

Bij Totziens Promotions kunt u ook uw sokken laten borduren in plaats van bedrukken. Borduren is een traditionele techniek die zorgt voor een prachtige en duurzame bedrukking die jarenlang meegaat. Borduren geeft uw sokken een chique en professionele uitstraling die perfect is voor zakelijke gelegenheden of speciale evenementen.

Daarnaast zijn geborduurde sokken bestand tegen intensief gebruik en wassen, waardoor u langer plezier heeft van uw bedrukking. Bovendien kunt u met borduren fijne details en logo's met precisie weergeven, wat uw sokken een unieke en op maat gemaakte uitstraling geeft.

Sokken met logo van Totziens Promotions

Bij Totziens Promotions bedrukken we sokken met een logo tegen een scherp tarief. 
1.    Selecteer de gewenste sokken
2.    Geef ons een digitale versie van het logo
3.    Vul uw gegevens in 
4.    Vraag een offerte aan
5.    U ontvangt van ons snel een digitale proefdruk,
6.    Alleen wanneer u akkoord gaat met het voorstel gaan wij aan de slag met het bedrukken van de sokken 
7.    Wij leveren de bedrukte sokken snel op locatie 
Bekijk ons assortiment en vind een passend artikel.
Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van het nodige advies.