ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Laat uw fleece borduren bij onze promotietextiel groothandel

fleece bordurenBent u op zoek naar een groothandel in promotietextiel, waar u snel en goedkoop fleece kunt laten borduren? Totziens Promotions helpt u graag bij het borduren van fleece. Wij hebben een ruim assortiment fleece textiel dat zeer geschikt is om te borduren met uw naam of logo. Zo vindt u bij ons een fleece deken, fleece sjaals en mutsen, maar ook hoogwaardige fleece kleding zoals een trui of een jack. Welk fleece textiel u dus ook zoekt, bij Totziens Promotions slaagt u gegarandeerd!

Voordelen fleece borduren

Wij kunnen fleece borduren voor een aantrekkelijke prijs. Fleece textiel met borduring leent zich ideaal voor bijvoorbeeld een kerstpakket, maar ook als origineel relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties. Ook kan het als kenmerkende (sport)kleding worden gebruikt voor bijvoorbeeld een toernooi of een bedrijfsevenement. Met fleece kunt u alle kanten op. Vind hieronder het fleece textiel dat u zoekt, en laat uw fleece bedrukken bij Totziens Promotions voor een aantrekkelijke prijs!

Productaanbod fleece borduren

Ook fleece bedrukken doet u bij Totziens Promotions

Totziens Promotions is dé specialist als het om fleece gaat. Naast borduren kunnen wij ook fleece bedrukken als u dat wilt. Zo kunt u fleece laten bedrukken met uw naam, slogan of logo. Dit geeft uw fleece textiel een persoonlijke uitstraling. Wij kopen ons fleecetextiel slim in. Bovendien combineren we vaak meerdere orders, en laten we ons textiel in het buitenland bedrukken en borduren. Hierdoor kunnen we promotietextiel zoals fleece bedrukken en borduren tegen zeer concurrerende prijzen. Wilt u meer weten over het bedrukken van fleece door Totziens Promotions? Klik dan direct op de link hieronder. Heeft u verder nog vragen over bijvoorbeeld ons promotietextiel, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

» Fleece bedrukken

Geniet van snelle leveringen en voordelige prijzen

Bij TotZiens Promotions geniet van van vele voordelen. Zo hebben wij een groot assortiment met producten die ready voor bedrukking zijn. Welk product u ook kiest, u geniet altijd van snelle levertijden en voordelige prijzen. 

Bekijk hiernaast ook relevante fleece producten: