Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Bestel kleding met uw eigen logo bij TotZiens promotions

Bent u op zoek naar bedrijfskleding met uw logo erop? Of wilt u graag uniforme kleding voor uw team of vereniging? Dan bent u bij TotZiens promotions aan het juiste adres! In onze webshop treft u een ruim assortiment kleding aan. Alle kleding is zeer geschikt om te bedrukken of borduren. Van werkkleding tot onesies en van schorten tot t-shirts en truien, u vindt het bij ons! Kijk maar eens rond in onze webshop. Heeft u advies nodig? Trek dan aan de bel, wij helpen u graag!

Kwaliteit van kleding én logo

Uw kleding met eigen logo moet er natuurlijk superstrak uitzien. Daar zorgen wij voor. Alle kleding in onze webshop is van hoogwaardige kwaliteit. Onze vakbekwame drukkerijmedewerkers zorgen voor de perfecte opdruk van uw logo. Zo garanderen wij de beste kwaliteit! 

Wist u dat het super eenvoudig is om kleding met uw eigen logo te bestellen? U kiest het gewenste kledingstuk in onze webshop. Vervolgens levert u een digitale versie van uw logo aan. De rest regelen wij! Makkelijk toch? U krijgt altijd eerst een digitale proefdruk voordat we het productieproces starten. Zo weet u zeker dat de kleding met uw eigen logo er perfect uit komt te zien!

Productaanbod kleding met eigen logo