Kleine geschenkjes

Het zal regelmatig gebeuren dat u op een beurs of bij een stand uw bezoekers kleine geschenkjes wilt aanbieden. Ook bij de balie van uw kantoor of bedrijf  zijn deze kleine geschenkjes altijd een eye-catcher voor de bezoekers. Dat kan variëren van polsbandjes tot  lippenbalsem tot een pen. En dat alles met uw eigen bedrijfslogo erop gedrukt natuurlijk. Ook snoep, zoals pepermuntjes of kauwgom  of een leuke sleutelhanger zijn graag geziene kleine geschenkjes.

Makkelijk bestellen en bedrukt  mét uw eigen logo

Bij Tot Ziens Promotions heeft u een ruime keuze uit kleine geschenkjes waar u uw bezoekers mee gaat verrassen. Swipe gerust eens door ons assortiment en kijk naar de mogelijkheden om de geschenkjes te voorzien van uw bedrijfslogo.  De artikelen uit ons uitgebreid assortiment zijn prima geschikt om te bedrukken zodat uw logo of tekst goed uit de verf komen. Bovendien zijn veel van de artikelen verkrijgbaar in meerdere kleuren, waardoor er altijd wel een kleur bij zit die past bij uw huisstijl. 

Productaanbod kleine geschenkjes

Snelle levering

Bekijk hierboven een aantal opties. Vraag  vrijblijvend een offerte aan voor het artikel dat u aanspreekt.  Stuur daarbij ook uw logo in, zodat we u een digitale drukproef kunnen toezenden. Zodra u voor onze offerte én drukproef akkoord geeft zetten wij de bestelling door. U hoeft dan alleen nog even te wachten op de bezorger die het komt afleveren.