Logo op kleding

Logo op kledingWilt u graag uw logo op kleding laten drukken? Dan bent u bij Tot ziens promotions aan het juiste adres! Wij zijn namelijk specialist op het gebied van kleding bedrukken. Een kledingstuk voorzien van uw bedrijfsnaam en logo is een zeer dankbare manier van reclame maken. De dragers van de kleding dragen dit doorgaans met grote trots. Het gevoel van erbij horen, het teamgevoel, doet een mens immers goed. Uw logo pronkt intussen op het kledingstuk en is goed zichtbaar. Een win-win situatie!

In onze webshop vindt u diverse soorten kleding voor dames en heren, allemaal van hoge kwaliteit en met een groot draagcomfort. In ons assortiment vindt u praktisch alle soorten kleding. Of u nu zoekt naar sportkleding, werkkleding, een polo of trui, u vindt het bij Tot ziens promotions. Ook voor meer aparte artikelen kunt u prima bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een onesie, een schort of een muts?

Mooi én duurzaam uw logo op kleding laten maken

Wist u dat wij diverse technieken gebruiken om uw logo op de beste manier op uw artikelen te maken? Afhankelijk van het materiaal, uw huisstijl en uw wensen bepalen we op welke manier de opdruk het beste uitkomt. Kwaliteit staat bij ons boven aan de lijst, de opdruk voldoet dan ook aan onze hoge kwaliteitseisen en gaat net zo lang mee als het kledingstuk!

U kiest het gewenste artikel uit en levert een voorbeeld van de gewenste opdruk aan. Wij maken hier vervolgens een digitale proefdruk van. Deze beoordeelt u, om te bepalen of het voldoet aan uw wens. We beginnen pas met het bedrukken/borduren wanneer u volledig tevreden bent over de proefdruk. 

Productaanbod logo op kleding