Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Tekst of afbeelding printen op kleding bij TotZiens Promotions

Kleding is uitermate geschikt om te bedrukken met een tekst, naam of  afbeelding. Bedrukte kleding zorgt voor herkenbaarheid en een gevoel van eenheid. Ook bedrijfskleding ziet er nog herkenbaarder uit wanneer de naam en het logo van het bedrijf erop zijn geprint.

In onze webwinkel kunt u terecht voor alle soorten kleding en overig textiel om te bedrukken. Een greep uit ons assortiment: bedrukte t-shirts, sweaters, caps, jassen, polo’s en schorten. Alle artikelen uit ons assortiment zijn geschikt om te printen of borduren. Kijk maar eens rond in de webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Printen op kleding voor een blijvende herinnering

Wanneer u een naam, datum of afbeelding laat printen op kleding zorgt u voor een blijvende herinnering aan een speciale dag. Dat is nog een leuk souvenir. Mensen zullen het kledingstuk met trots dragen en nog regelmatig terug denken aan die mooie dag. De kledingstukken in onze webwinkel hebben we met zorg uitgezocht en zijn van goede kwaliteit. Ook na intensief gebruik en vaak wassen blijft het mooi. Dit geldt ook voor de print! Onze vakbekwame medewerkers weten precies welke techniek het beste past bij welk materiaal, zo bent u er zeker van dat de opdruk scherp blijft!

Bij kleding heeft u te maken met pasvormen en maten. Wilt u voor een grote groep printen op kleding? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk verschillende maten nodig, en misschien ook wel heren- en damesmodellen. Bij TotZiens Promotions kunt u verschillende maten en modellen (dames, heren, kinderen) binnen 1 bestelling verkrijgen. Dat is wel zo prettig!

Productaanbod printen op kleding