Nieuw kledingmerk: Iqoniq

Minder belasting van het milieu door de artikelen die we gebruiken en dragen. Iqoniq heeft tot doel deze belasting te verlagen. Iqoniq kleding is gemaakt van 100% katoen (50% biologisch katoen en 50% gerecycled). Een eerlijk en duidelijk verhaal over hoe de kleding wordt geproduceerd zonder claims als duurzaam, groen, of milieuvriendelijk te gebruiken. Elk artikel binnen de range kleding van Iqoniq heeft een Aware Virtual ID, een digitaal paspoort met data aangedreven door de Aware Tracer en blockchain.

100% katoen, maar dan in de mix!

De vezels die ontstaan bij het recyclen van katoenafval zijn te kort en niet sterk genoeg voor productie van kleding. Daarom worden de vezels gemengd met hoogwaardige biologische katoenvezels om de sterkte van de garen te vergroten en zo een hogere kwaliteit te kunnen leveren. 50 om 50% is een unieke stof op de markt.

Gebruik van kleuren

De Iqoniq kleuren bestaan uit een breed assortiment met verschillende soorten aansprekende kleuren:

  • Ongeverfde gemeleerde kleuren
  • Gemeleerde kleuren
  • Geverfde seizoenskleuren

Het gebruik van gerecycled katoen bespaart al kostbare grondstoffen, maar met de ongeverfde stijlen zijn de besparingen nog groter. De seizoenskleuren zijn trendkleuren, opvallend die zeker de aandacht trekken. Deze kleuren zullen alleen binnen de Iqoniq collectie gewisseld worden. 

Uw logo aanbrengen op de kleding

Om het duurzame verhaal tot het einde aan toe te volgen maken wij gebruik van 3 technieken om logo's aan te brengen. De inkten die gebruikt worden bij deze technieken hebben Oeko-Tex Eco paspoort.

  • Zeefdruk ; dit is de standaard keuze voor het aanbrengen van het logo. 
  • Digitale transferdruk 
  • Borduren blijft de meest nobele decoratietechniek die jouw product tot een echt kunstwerk kunnen maken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Iqoniq collectie of neem contact op voor meer informatie over dit nieuwe merk!