Feestartikelen

Producten binnen Feestartikelen

Feestartikelen bedrukken

Als u écht op wil vallen en voordelig in de smaak wilt vallen, dan is het bedrukken van feestartikelen dé oplossing. Voor veel verschillende gelegenheden en evenementen kunt u bijvoorbeeld slingers, vlaggen en ballonnen laten bedrukken met uw logo, tekst of slogan. Ook hebben wij spectaculaire artikelen zoals supportersvlaggen en bedrukte maskers in ons assortiment. Deze kunnen ook heel voordelig bedrukt worden.
Staan de artikelen die u wenst er niet onderstaand bij? Dit wil niet perse zeggen dat wij deze niet kunnen leveren. Neem contact op met de verkoop om uw wensen door te spreken. We helpen u graag verder en staan u graag te woord.

Ballonnen bedrukken

Wilt u graag op een feestelijke en opvallende manier reclame maken voor uw bedrijf? Dan is het een zeer goed plan om bedrukte ballonnen als promotiemateriaal te gebruiken. Kinderen worden altijd blij van ballonnen, ze spelen er graag mee. Daarnaast ziet bijvoorbeeld een met ballonnen versierde gevel, winkelruimte of kantoor er vrolijk en uitnodigend uit. De eerste goede indruk is dan ook al snel gemaakt!

Bij feestelijke gelegenheden of evenementen kunnen ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Hoe mooi is het dan als wij uw ballonnen bedrukken met uw logo of naam? Een reclamekans die u niet wilt missen!