• Beer in dokterskleding, groothandel in knuffelbeesten

Dokters beer knuffel

Artikel nr. A24-5823

Wat dacht je van een schattige teddybeer die een lach op ieders gezicht tovert? uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Knuffels Bedrukken: Een persoonlijke touch voor jouw promotie

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw bedrijf of organisatie in de spotlight te zetten? Wat dacht je van een schattige teddybeer die een lach op ieders gezicht tovert? Onze teddyberen zijn niet alleen super knuffelbaar, maar ze komen ook nog eens in een speciale outfit: operatiekleding!

Jouw Logo in de Schijnwerpers

Wij bieden je de mogelijkheid om de operatiekleding van de teddybeer te voorzien van jouw eigen logo. Dit is niet alleen een hartverwarmende manier om je naamsbekendheid te vergroten, het is ook nog eens enorm breed inzetbaar. Of je nu een ziekenhuis, zorginstelling of een bedrijf in een heel andere branche bent, deze bedrukte knuffels kunnen een centrale rol spelen in jouw marketingstrategie.

Hoe Werkt Het?

Het is heel eenvoudig. Je stuurt ons je aanvraag met het logo dat je graag op de teddyberen wilt hebben. Wij zorgen er dan voor dat jouw logo professioneel en duidelijk zichtbaar op de operatiekleding van de knuffel wordt bedrukt. Onze teddyberen zijn 22 cm hoog en wachten erop om jouw merk te vertegenwoordigen.

Vraag Nu Jouw Offerte Aan

Wil je deze liefdevolle promotieartikelen bestellen met de opdruk van jouw logo? Aarzel niet en stuur ons direct jouw aanvraag. We zullen je voorzien van een offerte op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Knuffels bedrukken is niet alleen een leuke, maar ook een effectieve manier om je bedrijf te promoten. Ze zijn memorabel, persoonlijk en hebben een blijvende impact. We horen graag van je, zodat we samen kunnen zorgen voor een promotie die recht uit het hart komt!

Specificaties

Lengte:220
Breedte:200
Materiaal:polyester