Vind uw originele promotieartikelen bij Totziens Promotions!

Bent u op zoek naar leuke, bedrukte promotieartikelen? Dan bent u bij Totziens Promotions aan het juiste adres! In onze webwinkel treft u originele, praktische, leuke en voordelige promotie items aan. Allemaal te bedrukken met uw naam en/of logo. Ideaal om uit te delen op beurzen en evenementen of als weggeef cadeautje aan uw relaties.

Promotieartikelen, de ideale reclamedragers!

Relatiegeschenken zijn ideale reclamedragers. De cadeautjes worden immers gebruikt en meegenomen. Zo komen uw naam en logo steeds weer onder de aandacht! Gaat u voor premiums zoals zonnebrillen, polsbandjes of keycords. Of meer originele relatiegeschenken zoals bijvoorbeeld een verzorgingssetje, een “MyKit”give away, een bedrukte winkeltas of een handige multitool? Het is slechts een greep uit ons uitgebreide aanbod. Wat u ook zoekt, u vindt het in onze webshop. Heeft u iets speciaals in gedachten en kunt dit niet vinden? Neem dan contact met ons op, we gaan graag voor u op zoek!

promotieartikelen bedrukken

Productaanbod promotieartikelen

Bestel uw promotieartikelen eenvoudig en snel online

Wist u dat relatiegeschenken zeer makkelijk online zijn te bestellen? En dat niet alleen, doordat u bij uw bestelling direct uw logo digitaal aanlevert bent u verzekerd van een perfecte opdruk! Wij kijken altijd eerst welke druktechniek het meest geschikt is. Dan maken we een gratis digitale proefdruk. Zo beoordeelt u of het weggeefcadeautje voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u helemaal tevreden? Dan starten we het productieproces. Voor u het weet staat de bezorger bij u op de stoep!

We wensen u alvast veel plezier met het weggeven van de leuke cadeautjes!