Persoonlijk en uniek promotiemateriaal bij Totziens Promotions

Reclame maken, wie doet dat tegenwoordig niet? En juist omdat iedereen dat doet is het een sport om unieke en persoonlijke manieren van reclamemaken te vinden. Promotiemateriaal helpt bij het laten zien en verspreiden van uw bedrijfsnaam en logo. De kunst is om mooi, kwalitatief en bijzonder promotiemateriaal te vinden en te verspreiden! Bij Totziens Promotions bent u aan het juiste adres voor een zeer ruim aanbod aan promotie artikelen.

Wat verstaan we onder promotiemateriaal?

De term promotiemateriaal wordt vaak gebruikt, het omvat veel. Het kan gaan om kleine weggevertjes zoals pennen, sleutelhangers of pepermuntjes. Cadeautjes die makkelijk worden uitgedeeld op bijvoorbeeld beurzen en evenementen. Echter ook grote cadeaus die bijvoorbeeld aan een jubilaris of een bijzondere klant worden gegeven vallen onder deze term. En alles hier tussenin.

Er zijn een aantal voorwaarden waar promotiemateriaal aan moet voldoen:

  • Bedrijfsnaam en/of logo staan erop
  • Het is bedoeld om weg te geven aan (mogelijke) klanten en zakelijke relaties
  • Het moet praktisch, bruikbaar zijn of exclusief

Vaak wordt promotiemateriaal bestelt en gebruikt voor speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld een beurs, open dag of jubileum. U kunt hierbij denken aan bedrukte slingers, ballonnen, lippenbalsem, sleutelhangers, keycords en ga zo maar door. 

Productaanbod promotiemateriaal

Textiel als promotiemateriaal

Naast alle producten die leuk zijn om uit te delen of mee te sturen met een mailing is er echter nog een belangrijk product als promotiemateriaal: Textiel! Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportteams die allemaal in dezelfde outfit lopen. Hoe mooi is het om hier, als sponsor, uw naam en logo op te laten drukken of borduren? Een zeer lucratieve manier van reclame maken. Of wat dacht u van de medewerkers van een evenement. Deze mensen moeten in één oogopslag herkenbaar zijn. Een mooi bedrukt shirt met de naam van het evenement of een bedrijfslogo is dan ideaal.

Bezoekers van evenementen, festivals of concerten dragen vaak graag een bedrukt shirt, cap of zweetbandjes als herinnering aan deze gave dag. Wij zijn specialist in het bedrukken en borduren van alle soorten textiel. Onze zeer ervaren medewerkers weten precies welke techniek het beste tot zijn recht komt bij welk artikel. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en duurzaamheid van de opdruk garanderen.