Chocolade geschenken

Lekker genieten van heerlijke chocolade geschenken! Bij ons vindt u de meest smaakvolle chocolade in verschillende vormen en maten. Van klassieke chocoladerepen tot luxe bonbons en van chocolade munten tot adventkalenders. Geef uzelf of iemand anders een heerlijk chocolade cadeau en laat de smaakpapillen prikkelen!

Wilt u de producten voorzien van een bedrukking? Dat kan! Een slogan, logo of een eigen ontwerp laten wij bedrukken op de verpakkingen van deze producten. In grote oplages bestellen? Ook dat kan! Bij Totziens Promotions bent u aan het juiste adres.

Producten binnen Chocolade geschenken

Chocolade personaliseren

Het bedrukken van chocoladeproducten is een uitstekende manier om uw bedrijf of evenement te promoten. De verpakkingen van chocolade geschenken kunnen voorzien worden van een aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij uw bedrijfsstijl of evenementthema. Of het nu gaat om een logo, een slogan of een afbeelding, wij bieden u de mogelijkheid om uw chocolade geschenken te personaliseren en zo een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten of gasten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende opties en prijzen voor het bedrukken van chocolade verpakkingen.