Een prijzenwinnend artikel, voor op kantoor of als geschenk. Met het weggeven van deze notitieboeken maak je het mogelijk dat vele kinderen in Afrika nu, maar zeker ook in de toekomst kunnen leren lezen en schrijven op scholen. Het doel is dan ook om  1 miljoen kinderen van een schrijfwaren te voorzien in Afrika. Het verhaal achter Correctbook staat ook op de binnenzijde van de omslag, zodat de ontvanger van het geschenk de achtergrond van de boekjes komt te weten. 

Een duurzaam geschenk met een super sociaal idee! In plaats van steeds een nieuw notitieboekje te moeten gebruiken als deze vol is, kan je deze notitieboeken uitwissen en weer opnieuw gebruiken. Een pen en gum worden bijgeleverd. De prijs ligt dan ook wat hoger dan een standaard notitieboekje, maar deze is keer op keer te gebruiken! 

Productaanbod correctbook

Over Correctbook

Correctbook is een prijswinnende sociale onderneming die zich inzet tegen wereldwijde analfabetisme. Er zijn wereldwijd 800 miljoen mensen analfabeet boven de 15 jaar. En 250 miljoen kinderen gaan iedere dag naar school zonder pen en papier. Correctbook zet zich in door de productie van oneindig uitwisbare schrijfmaterialen. Met de verkoop van de producten in Europa, doneren wij dezelfde materialen op plekken waar het hard nodig is (10% van de B2B omzet en 25% van de B2C omzet). Wij werken samen met internationale ontwikkelingshulp organisaties om onze missie waar te maken. Correctbook wil 1 miljoen kinderen van een Correctbook voorzien vóór 2023. Wij stellen ons een ambitieus doel om een statement te maken naar de wereld. Analfabetisme krijgt te weinig aandacht. Daar moet verandering in komen. 

Meer weten? Bekijk dan het verhaal van de oprichter van Correctbook!