Producten binnen Promoclips bestellen

Promoclips bedrukken 

U kunt bij ons terecht voor het bedrukken of graveren van promoclips. Promoclips zijn handige en veelzijdige clips die gebruikt kunnen worden om bijvoorbeeld papieren of visitekaartjes bij elkaar te houden. Het is een praktisch en effectief promotiemateriaal dat zowel geschikt is voor bedrijven als particulieren. Door de promoclips te laten bedrukken met uw logo of een pakkende slogan, creëert u een blijvende en professionele indruk bij uw doelgroep. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Geleverd in een stijlvolle desktopbox

En om uw bedrukte paperclips nog aantrekkelijker te maken, leveren we ze standaard in een stijlvolle desktopbox. U kunt ook kiezen voor een luxe fancy box of een poly etui, tegen een kleine meerprijs. Dit maakt ze ideaal als geschenken voor klanten of als een opvallende aanvulling op uw stand op beurzen of evenementen.

Als u uw Promoclips actiematig wilt inzetten, bieden we ook een transparant etuitje aan dat plaats biedt aan 1 tot 25 Promoclips. Dit etuitje kan ook worden voorzien van een bedrukt kaartje, waardoor het een geweldige manier is om uw merk op een persoonlijke en gedenkwaardige manier te presenteren.

Laat uw merk opvallen en geef uw zakelijke communicatie een persoonlijk tintje met onze bedrukte paperclips. Sluit u aan bij de vele bedrijven die al hebben ontdekt hoe deze kleine maar krachtige marketingtools hun offertes een voorsprong kunnen geven op de concurrentie.