Mokken

Producten binnen Mokken

Welke mok bedrukken voor uw relaties?

In ons assortiment vindt u zó veel mokken dat u het misschien lastig vindt een keuze te maken. Om uw keuze iets makkelijker te maken maakt u eerst een aantal afwegingen:

  • Wil ik 1 basiskleur of ga ik voor full-colour?
  • Welk formaat moet de mok hebben?
  • Welke vorm spreekt aan? (recht, conisch, rond, opvallend)

Op basis van deze afwegingen kunt u gericht zoeken in onze webshop.

Bedrukte bekers

Uw mok bedrukken wij graag voor u. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke druktechniek het beste past bij elk product. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit van de bedrukte mok, ook na vele keren afwassen!

Drinkbekers lenen zich voor allerlei doeleinden: voor gebruik binnen uw bedrijf of organisatie, als relatiegeschenk of als promo-artikel. In ons assortiment vindt u allerlei soorten drinkbekers die zich uitstekend lenen voor een bedrukking met een tekst of logo. De beker zijn zeer geschikt voor meervoudig gebruik. Sommige bekers zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld warme dranken of voor gebruik in de auto. 

Bekers bedrukken of graveren

Alle bekers in ons assortiment kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of andersoortige opdruk. De roestvrijstalen (RVS) bekers kunnen ook worden gegraveerd. Dit geeft een zeer luxe uitstraling aan de bekers. Als een beker niet helemaal is wat u zoekt, hebben wij ook prachtige drinkflessen die u kan bedrukken! Of neem een kijkje door onze stevige mokken met de optie tot bedrukking.