ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Groothandel kinderkleding

Groothandel kinderkledingTotZiens Promotions, groothandel kinderkleding en groothandel in textiel, biedt al jarenlang diverse kledingkleding aan met de optie tot bedrukking. Van kleine aantallen tot grote aantallen, bij TotZiens Promoitions geniet u van vele voordelen. Zoals goedkope prijzen, hoge kwaliteit, snelle levering en de snelle klantenservice. Bovendien hebben wij een ruim assortiment aan textiel en accessoires.

Ook is onze kinderkleding van hoge kwaliteit en uitgebreid getest op de afwerking. Hierdoor bent u verzekerd dat uw gewenste kinderkleding bestaat uit hoge kwaliteit en hoge comfort. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het bedrukken van textiel, zijn wij in staat hoge kwaliteit te leveren voor een voordelige prijs. Kortom, een win-win situatie. 

Groothandel kinderkleding bedrukken

Zoekt u kleding voor kinderen met de optie tot bedrukking? Bijvoorbeeld een naam, logo of afbeelding. Dan zit u bij TotZiens Promotions aan het juiste adres. Regelmatig bedrukken wij kinderkleding voor sprotteams, verenigingen, scholen, stichtingen en nog veel meer. Hierbij gaat het vooral om namen en afbeeldingen op kinder T-shirts, kinder truien, kinder jassen maar ook kinder petten en kinder sjaals en mutsen. Bij TotZiens Promotions zijn de mogelijkheden eindeloos!  Bovendien geniet u, naast de voordelige prijzen, ook van snelle levering en snelle klantenservice. 

Productaanbod groothandel kinderkleding

Hoge kwaliteit met scherpe prijzen

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en geniet van onze scherpe prijzen! Dit kan vrijeenvoudig door bij uw gewenste item op de knop "offerte aanvragen" te drukken. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Geen probleem, we kijken graag met u mee. U kunt naar ons bellen of mailen of via de contactpagina het contactformulier invullen. 

Op zoek naar meer inspiratie betreft kinderkleding? Neem dan een kijkje in het menu hiernaast met veel bezochte pagina's: