ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Voordelige mutsen bedrukken

Producten binnen mutsen

Mutsen bedrukken of borduren

Wilt u voor uw bedrijf of vereniging mutsen bedrukken of borduren met uw logo of naam? Informeer dan naar de prijzen voor bedrukking van Totziens Promotions. Vraag eenvoudig een offerte aan voor het gewenste product op de productpagina. Heeft u vragen over onze promotieartikelen, neem dan contact met ons op.

Mutsen bedrukken met logo of tekst

De wintermaanden zijn ideaal om reclame voor uw bedrijf te maken met warme wintermutsen. Bijvoorbeeld voor uw medewerkers die vaak naar buiten moeten of om weg te geven aan relaties of potentiële klanten. Uw logo is hierdoor veel zichtbaar en uw relaties lopen er warm bij.

De keuze voor een borduring op opdruk van uw logo is afhankelijk van het materiaal van de muts. Al onze mutsen zijn te voorzien van een borduring. Bij het borduren van mutsen maakt het niet uit dat de stof wat grof is of gebreid. Het bedrukken op deze stoffen adviseren wij niet, uw logo zal snel in kwaliteit afnemen. Voor het bedrukken van mutsen hebben wij de mutsen(glad materiaal) of speciale wintermutsen met een druklabel. Uw logo is hierop in 1 tot 4 kleuren te bedrukken. 

Bedrukte mutsen voor in de winter

Wintermutsen zijn ideaal voor in de winter. Totziens Promotions heeft een ruim assortiment mutsen, waaronder Thinsulate mutsen, ijsmutsen, fleece mutsen, wintermutsen en mutsen van nepbont. De mutsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, dus u vindt bij ons altijd de promotie mutsen die u zoekt. Uiteraard kunnen we uw mutsen bedrukken of borduren met uw logo of (bedrijfs)naam.

Diverse soorten mutsen bedrukken 

Snel beanies laten bedrukken voor een scherpe prijs? Bij Totziens promotions is het mogelijk een beanie te laten bedrukken geheel naar uw wens. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijf 's logo op de beanie te laten bedrukken of een tekst naar keuze. Bekijk hieronder ons assortiment een vraag een offerte aan op onze website! Bedrukken of borduren van mutsen

Bedrukken of borduren van mutsen

Bedrukken van logo's i.p.v. borduren is voordeliger, maar op het materiaal van wintermutsen niet duurzaam in gebruik. Er zijn hiervoor een aantal uitzonderingen zoals de Elevate Tempo Hat en de retro muts. Deze mutsen zijn geschikt voor het bedrukken. Valt de prijs voor een borduring niet in het budget en zijn de mutsen nodig voor een marketingactie of een evenement, dan is het bedrukken van mutsen misschien een prima alternatief. De mutsen kunnen wij bedrukken met een tranfer en zijn al vanaf 50 stuks voordelig te leveren. Bekijk snel de collectie mutsen, geschikt voor een voordelige bedrukking

Voorraad mutsen bedrukken

De bovenstaande wintermutsen zijn voorraadartikelen, het kan dus voorkomen dat bepaalde kleuren/modellen tijdelijk zijn uitverkocht. Mocht dit het geval zijn dan gaan wij voor u op zoek naar een passend alternatief. Doordat de mutsen op voorraad liggen in het magazijn of bij de borduurstudio kunnen wij snel leveren. Zonder opdruk of borduring van uw logo binnen 2 werkdagen, met uw logo al vanaf 8 werkdagen. 

Custom made mutsen

Het maken van mutsen op maat kunnen wij ook voor u verzorgen. Grote aantallen mutsen, waarbij de levertijd niet heel haast heeft, kunnen wij direct uit de fabriek aanbieden. Maatwerk is hierbij heel belangrijk en wij adviseren u graag. Te denken valt aan een muts in eigen PMS kleur, het logo als label aangebracht of helemaal op maat gewoven mutsen(jaquard wintermutsen)
Advies nodig voor de aanschaf voor wintermutsen? Bel ons (0255 51 50 35)of laat u terugbellen via onze contactpagina.