Voordelige mutsen bedrukken

Aanbod mutsen


Mutsen borduren of bedrukken

De keuze voor een borduring op opdruk van uw logo is afhankelijk van het materiaal van de muts. Al onze mutsen zijn te voorzien van een borduring. Bij het borduren van mutsen maakt het niet uit dat de stof wat grof is of gebreid. 

Het bedrukken op deze stoffen adviseren wij niet, uw logo zal snel in kwaliteit afnemen. Voor het bedrukken van mutsen hebben wij de mutsen(glad materiaal) of speciale wintermutsen met een druklabel. Uw logo is hierop in 1 tot 4 kleuren te bedrukken.

Voordelen van bedrukken

Bedrukken van logo's i.p.v. borduren is voordeliger, maar op het materiaal van wintermutsen niet duurzaam in gebruik. Er zijn hiervoor een aantal uitzonderingen zoals de Elevate Tempo Hat en de retro muts. Deze mutsen zijn geschikt voor het bedrukken. 

Valt de prijs voor een borduring niet in het budget en zijn de mutsen nodig voor een marketingactie of een evenement, dan is het bedrukken van mutsen misschien een prima alternatief. De mutsen zijn al vanaf 50 stuks voordelig te leveren.

Voorraad mutsen 

De bovenstaande wintermutsen zijn voorraadartikelen, het kan dus voorkomen dat bepaalde kleuren/modellen tijdelijk zijn uitverkocht. Mocht dit het geval zijn dan gaan wij voor u op zoek naar een passend alternatief. Doordat de mutsen op voorraad liggen in het magazijn of bij de borduurstudio kunnen wij snel leveren. Zonder opdruk of borduring van uw logo binnen 2 werkdagen, met uw logo al vanaf 8 werkdagen. 

Hoe bestel je mutsen met logo bij Totziens Promotions?

Het bestellen van mutsen met logo bij ons is eenvoudig en snel. Doorloop de volgende stappen:

  1. Kies de muts die het beste past bij jouw wensen
  2. Selecteer de gewenste kleur
  3. Upload jouw logo of tekst voor de opdruk
  4. Kies voor borduren of bedrukken
  5. Bepaal het aantal mutsen dat je wilt bestellen
  6. Rond je aanvraag af en ontvang een offerte op maat!

Heb je vragen over onze mutsen of wil je advies over de beste opdruk voor jouw logo? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bestel nu jouw mutsen met logo bij dé specialist

Wil jij ook profiteren van de voordelen van mutsen met logo? Bestel dan nu jouw bedrukte of geborduurde mutsen bij Tot Ziens Promotions. Als specialist in promotietextiel en relatiegeschenken weten wij als geen ander hoe we jouw merk in de spotlights kunnen zetten. Met onze mutsen maak je gegarandeerd een blijvende indruk bij jouw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!

Custom made mutsen

Het maken van mutsen op maat kunnen wij ook voor u verzorgen. Grote aantallen mutsen, waarbij de levertijd niet heel haast heeft, kunnen wij direct uit de fabriek aanbieden. Maatwerk is hierbij heel belangrijk en wij adviseren u graag. Te denken valt aan een muts in eigen PMS kleur, het logo als label aangebracht of helemaal op maat gewoven mutsen(jaquard wintermutsen)
Advies nodig voor de aanschaf voor wintermutsen? Bel ons (0255 51 50 35)of laat u terugbellen via onze contactpagina.