Sjaals bedrukken of borduren

Producten binnen Shawls-Sjaals

Fleece shawl personaliseren

Fleece shawl als relatiegeschenk voordelig bestellen met een opdruk of borduring? Wij hebben een ruim assortiment aan fleece shawls in vele kleuren. De meest verkochte fleece shawl is de luxe shawl van het merk Nilton. Deze luxe fleece shawl is in veel kleuren verkrijgbaar en kan zowel bedrukt als geborduurd worden met uw logo. Onze fleece shawls zijn warm, van goede kwaliteit en ideaal voor bijvoorbeeld winterse activiteiten.

Benieuwd naar de scherpe prijzen voor het bedrukken of borduren van textiel door Totziens Promotions? Vraag dan direct online een offerte aan voor het promotietextiel van uw keuze!

Specialist in sjaals bedrukken!

Wij zijn specialist in sjaals bedrukken! Wist u dat u TotZiens Promotions een ruim assortiment aan shawls heeft? We hebben shawls van fleece, acryl en gebreide exemplaren. Ook hebben we verschillende soorten fan shawls die u kunt laten bedrukken. Ook voor een pashmina kunt u bij ons terecht. In onze uitgebreide assortiment vindt u altijd een product die bij uw bedrijf past. Pashmina’s zijn bijvoorbeeld ideaal als u op een beurs staat en veel vrouwen op uw beursvloer heeft. Gebreide sjaals kunt u subtiel laten bedrukken met uw logo, ideaal voor alle vertegenwoordigers die u op de weg heeft. Fleece varianten zijn ideaal om weg te geven voor bijvoorbeeld het wintersportseizoen. 

Bij TotZiens Promotions zijn alle prijzen die u ziet de prijzen voor de artikelen zonder bedrukking. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat de bedrukking in verschillende kleuren en groottes kan. Ook kunt u ervoor kiezen om uw artikelen te laten borduren. Vraag gerust een offerte aan, onze medewerkers helpen u graag!