Bedrijfskleding Horeca

Groothandel Totziens Promotions levert bedrijfskleding en textiel voor de horeca. Onze collectie horecakleding bestaat uit onder meer overhemden, polo shirts, sloven en schorten voor cafés, restaurants en hotels, in de bediening, voor gastvrouwen en gastheren, en voor het personeel in de keuken.

Horecakleding met en zonder opdruk, snel leverbaar

Onze bedrijfskleding voor de horeca is van betaalbare kwaliteit, gaat lang mee en de kleuren blijven mooi. Desgewenst kunt u ervoor kiezen om uw horecakleding door ons te laten bedrukken of borduren. Voor het bedrukken van uw kleding maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de textiel aangebracht. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Naast het bedrukken kunt u uw kleding ook laten borduren. Bedrijfskleding borduren is duurzaam van kwaliteit en geeft veelal een luxere uitstraling aan uw horecakleding en ander textiel, waaronder bijvoorbeeld handdoeken. Gastvrijheid ten top!  Wij borduren bedrijfskleding met een hoge kwaliteit, goede service en vaak zeer korte levertijden. Wilt u uw bedrijfskleding zo compleet mogelijk? Laat dan prachtige petten bedrukken of borduren en kom professioneel voor de dag!

Online offerte aanvragen voor uw bedrijfskleding

Een offerte aanvragen voor uw bedrijfskleding horeca is bij textiel groothandel Totziens Promotions vrijblijvend en verplicht u tot niets. In onze online productcatalogus kunt u rustig op zoek naar de gewenste kleding. Heeft u de sloven, schorten, overhemden of polo shirts van uw keuze gevonden, dan kunt u deze aan het offerteformulier toevoegen. In het opmerkingenveld kunt u uw wensen en vragen kwijt. Stuur bij een aanvraag altijd het logo mee als u uw horecakleding wilt laten bedrukken of borduren. Daarmee krijgen wij een goed beeld van wat er bedrukt of geborduurd moet worden. Heeft u hulp of advies nodig bij het gebruik van onze webshop met bedrijfskleding?  Wij zijn te bereiken op 0255-515035.

Productaanbod bedrijfskleding horeca

Totziens Promotions, textiel groothandel voor horecakleding

Totziens Promotions is een groothandel in bedrijfskledingwerkkleding, horecakleding, sportkleding, promotionele textiel en relatiegeschenken. Bedrijven, sportverenigingen, instellingen kunnen bij ons artikelen bestellen en laten bedrukken. In onze webshop vindt u ruime keus kwaliteitsartikelen waaronder truien, polo shirtsoverhemdenjassenbodywarmerspettenslovenschorten en veiligheidskleding. Kortom, alle horecakleding die u dagelijks voor uw bedrijf nodig heeft. De bedrijfskleding van Totziens Promotions is van betaalbare kwaliteit, gaat lange tijd mee en de kleuren blijven mooi.