Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken

Wilt u goedkoop sportkleding bedrukken voor uw vereniging? Bekijk dan nu onze collectie sportkleding en vraag vrijblijvend een offerte op. Bij uw aanvraag kunt u aangeven of u uw sportkleding wilt laten bedrukken en u kunt ons de gewenste bedrukking voor uw sportkleding aanleveren. Heeft u vragen over het bedrukken van uw sportkleding, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We denken graag met u mee over het bedrukken van uw sportkleding! 

Het bedrukken van sportkleding zorgt ervoor dat een team een gevoel van eenheid krijgt. Zo’n team kan een bestaand sportteam zijn maar ook een eenmalig team. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte sportkleding tijdens een sportieve dag met de collega’s, een vrijgezellenfeest of een buurtfeest? Voor welke gelegenheid u ook sportkleding wilt bedrukken: bij Totziens Promotions bent u aan het juiste adres!

Productaanbod sportkleding bedrukken

Bedrukte sportkleding van hoge kwaliteit

Zoekt u bedrukte sportkleding die betaalbaar is, langdurig meegaat én mooi blijft? Laat dan uw sportkleding bedrukken bij Totziens Promotions. Als specialist in bedrukt textiel bieden wij u een ruim assortiment sportkleding die uitstekend geschikt is om te bedrukken. Hiervoor maken wij gebruik van het populaire merk Macron. Deze Italiaanse producent van sportkleding levert hoogwaardige kleding die speciaal wordt ontworpen voor sporten, zoals voetbalkleding, rugbykleding, volleybalkleding. De Macron kleding staat garant voor veel kleurencombinaties, een stijlvolle uitstraling en een hoge kwaliteit.

Bedrukken sportkleding – hoe werkt dat?

Voor het bedrukken van uw sportkleding maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de sportkleding aangebracht. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Behalve sportkleding bedrukken kunt u uw sportkleding ook laten borduren.

Het bedrukken van sportkleding

Wat voor sportkleding wilt u graag bedrukken? U kunt voor alle sportkleding bij ons terecht, van een volledige outfit tot een zwembroek en van zweetbandjes tot joggingbroeken. Ook diverse andere sportbenodigdheden zoals bijvoorbeeld een bidon of sporttas zijn bij ons te verkrijgen. Kijk maar eens rond op onze website! Loopt u tijdens het winkelen tegen vragen aan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag op weg.

Onze ervaren medewerkers drukken of borduren uw naam, tekst of logo op de sportkleding. Zij gebruiken voor elk materiaal een passende techniek. Zo blijft de opdruk mooi van kleur, ook na veelvuldig wassen. We garanderen dan ook de hoogste kwaliteit van zowel de kleding zelf als de opdruk.

Bijpassende spullen bij bedrukte sportkleding

Handdoeken zijn onmisbaar bij sportieve activiteiten. En wat is er nu leuker dan handdoeken die bij de bedrukte sportkleding van uw team passen? Laat daarom uw handdoeken borduren met het logo van uw sportvereniging. Bij Totziens Promotions kunt u vrijwel ieder type handdoek laten borduren: douchelakens, badlakens en strandlakens. Bekijk direct het ruime assortiment handdoeken en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen.

Bedrukte sportkleding combineren

Behalve bedrukking van uw sportkleding kunt u ook bidons bedrukken met uw logo. Wij bieden een ruim assortiment bidons. Zo heeft de Aquamax een inhoud van 750 cc en de ACE een inhoud van 500 cc. Ook in kleur heeft u ruime keuze.