Bedrukte relatiegeschenken

De eenvoudigste manier om uw bedrijf te promoten zijn door middel van bedrukte relatiegeschenken weggeven aan uw bezoekers of klanten.

Dat kan variëren van usb-sticks tot  pennen tot sleutelhangers. Ook snoep, zoals pakjes kauwgom of rolletjes pepermunt met uw eigen bedrijfslogo doen het goed als bedrukte relatiegeschenken.

Makkelijk bestellen en bedrukt  mét uw eigen logo

Bij Tot Ziens Promotions bieden wij  u een ruim assortiment met bedrukte relatiegeschenken  om uw bezoekers  of zakenrelaties te verrassen. Het bestellen gaat zeer eenvoudig en u kunt dan tegelijkertijd ook uw logo of tekst doorgeven voor de bedrukking.  Daarnaast zijn veel van onze artikelen in vele kleuren te verkrijgen, zodat dit vaak goed aansluit op uw huisstijl.

Bij ons bent u verzekerd van een artikel van hoge kwaliteit. Daarnaast voldoet de opdruk aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook na intensief gebruik is uw logo nog kraakhelder.

Bij ons kunt u trouwens terecht voor alle druktechnieken! Van borduren en graveren tot digitale- en zeefdruk. Van textiel tot metaal en van kunststof tot elektronica. Niks is ons te gek om te bedrukken!

Productaanbod bedrukte relatiegeschenken

Hierboven een aantal voorbeelden. Vraagt u gerust  vrijblijvend een offerte aan voor het door u gewenste artikel. Wij informeren u dan graag over de kosten inclusief bedrukking. Als u daarbij ook uw logo mee stuurt, kunnen wij u een digitale drukproef toezenden.