Totziens promotions voor al uw luxe relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een mooi en origineel relatiegeschenk? Net even anders dan standaard en met een luxe tintje? Dan bent u bij Totziens promotions aan het juiste adres! In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment cadeauartikelen, allemaal uitermate geschikt om te bedrukken of graveren met uw logo.

Voorbeelden van luxe relatiegeschenken

Weet u niet zo goed wat voor luxe relatiegeschenk te kiezen? Wat dacht u van een luxe zakmes of multitool, gegraveerd met uw naam en logo? Of een powerbank, activity tracker, waterfles met fruitfilter of theeset. Het zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment. Wilt u graag wat advies? Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord!

Tip: bij het uitzoeken van relatiegeschenken komt u zóveel artikelen tegen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet.  Bedenk van tevoren in wat voor categorie u een cadeau zoekt en wat past bij u en uw bedrijf. Zo zoekt u veel gerichter en verdwaalt u niet zo snel in het grote aanbod!

Productaanbod luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken laten bedrukken of graveren

Alle artikelen in onze webshop zijn geschikt om te bedrukken of graveren met uw naam of logo. Vaak geven gegraveerde artikelen sneller een luxe uitstraling. Wilt u een gravure let er dan op dat het materiaal van het artikel hiervoor geschikt is. Hetzelfde geldt voor bedrukken of borduren. Uiteraard kunnen onze vakbekwame medewerkers u uitgebreid adviseren welke techniek het beste is voor welk  artikel. Zo garanderen wij de kwaliteit van zowel het artikel als de bedrukking!