Pet bedrukken

pet bedrukkenEen pet bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam? Dat is een goed idee! Veel jongeren, leden van (sport)clubs en werknemers in de bouw- en transportsector dragen graag een pet. Een pet die lekker zit zou men soms zelfs het liefst dag én nacht dragen. Uw bedrukte pet komt zo op heel veel plaatsen, uw logo en naam dus ook. Dat is een nog eens een effectieve manier van promotie!

Een comfortabele pet bedrukken

Het is belangrijk dat een pet lekker zit. Dragers hebben hem immers vele uren per dag op, dan is comfort een must. Bij Giftsdirect vindt u een breed assortiment comfortabele petten in diverse kleuren en modellen, allemaal van hoge kwaliteit. Men wil hem straks het liefst helemaal niet meer af doen!

Alle caps zijn te bedrukken of borduren met uw logo of naam of een persoonlijke tekst naar keuze. U bepaalt niet alleen de tekst zelf maar u kiest ook uit hoeveel en welke kleuren de opdruk moet bestaan. Wij regelen vervolgens het drukken of borduren voor u! Uiteraard krijgt u eerst een proefdruk voordat we aan de slag gaan met uw petjes. Pas als u helemaal tevreden bent over deze digitale proef starten we de productie.

Wilt u graag een complete outfit bedrukken? Dat kan uiteraard ook. Hoe leuk is het bijvoorbeeld een mooie jas met bijpassende pet te hebben? Of breidt de set nog verder uit met een joggingbroek, zweetbandjes of t-shirts. 

Productaanbod pet bedrukken