Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Petten bedrukken: een originele promotie van uw bedrijf

Een bedrukte cap is leuk en origineel om weg te geven als relatiegeschenk of promotieartikel. Door petten te laten bedrukken met uw logo, afbeelding of tekst, creëert u een opvallend promotiemiddel dat niet snel over het hoofd zal worden gezien. In onze webshop heeft u een ruime keuze uit verschillende varianten petten en caps. U vindt bij ons bijvoorbeeld baseball petten en andere sportieve caps, maar ook zonnekleppen en hoeden. De caps zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Dit maakt het mogelijk petten te combineren met andere promotiekleding, zoals bedrukte t-shirts of bedrukte sweaters.

Petten bedrukken bij Totziens Promotions

Groothandel Totziens Promotions kan uw caps bedrukken met iedere gewenste opdruk – snel, professioneel én voordelig. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de gewenste petten kiezen in onze webshop en een gratis offerte aanvragen voor bedrukking. U stuurt ons het logo, de afbeelding of de tekst die u op de petten wilt laten drukken en u ontvangt van ons een prijsopgave voor het gewenste aantal petten met opdruk. Nadat wij van u de definitieve bevestiging van de opdracht hebben ontvangen, gaan wij direct voor u aan de slag. Uw bedrukte caps worden binnen korte tijd bij u thuisbezorgd.

Niet alleen de prijzen voor het bedrukken, maar ook onze caps zelf zijn verrassend voordelig. Kies uit het ruime aanbod petten de gewenste cap en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Productaanbod Petten & Caps bedrukken

Petten bedrukken of borduren met uw logo of tekst

Wilt u uw petten een unieke, exclusieve look geven, dan adviseren wij u de caps te borduren. Een borduring van uw logo, naam of slogan op een pet zorgt voor een extra luxe uitstraling en is van een hoge kwaliteit. De borduring blijft mooi, ook na veelvuldig wassen! Bij Totziens Promotions kunnen we uw petten borduren of petten bedrukken met vrijwel elke gewenste tekst of afbeelding. U bent verzekerd van een hoogwaardige borduring tegen een scherpe prijs. Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het borduren van caps en petten.