• Duurzame IJskrabber Fjord | Hoogwaardige Premiums bij TotZiens Promotions
  • Duurzame IJskrabber Fjord | Hoogwaardige Premiums bij TotZiens Promotions
  • Duurzame IJskrabber Fjord | Hoogwaardige Premiums bij TotZiens Promotions
  • Duurzame IJskrabber Fjord | Hoogwaardige Premiums bij TotZiens Promotions

Duurzame IJskrabber Fjord

Artikel nr. A508-1105

IJskrabbers zijn onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. Met een goede ijskrabber kun je snel en e[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

IJskrabbers zijn onmisbaar tijdens de koude wintermaanden. Met een goede ijskrabber kun je snel en effectief je autoruiten ijsvrij maken. Maar wist je dat er ook duurzame ijskrabbers bestaan? Deze zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en gaan vaak langer mee dan standaard ijskrabbers. Bovendien kun je deze ijskrabbers bedrukken met je eigen logo, waardoor ze ook een ideaal duurzaam geschenk vormen.

Duurzame ijskrabbers

Duurzame ijskrabbers zijn een uitstekend alternatief voor de traditionele ijskrabbers. Ze zijn vervaardigd uit gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen, waardoor ze minder belastend zijn voor het milieu. Bovendien zijn ze vaak steviger en duurzamer, waardoor ze langer meegaan.

IJskrabbers bedrukken

Het bedrukken van ijskrabbers is een uitstekende manier om je merk onder de aandacht te brengen. Elke keer dat iemand zijn autoruiten ijsvrij maakt, zal hij of zij aan jouw bedrijf denken. Dit maakt bedrukte ijskrabbers een effectief promotiemiddel.

Duurzame geschenken

Bedrukte ijskrabbers zijn niet alleen praktisch, maar ook een uitstekend duurzaam geschenk. Ze zijn ideaal om weg te geven aan klanten, relaties of medewerkers. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar versterk je ook de band met je doelgroep.

Bij Totziens vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame ijskrabbers die je kunt laten bedrukken met je eigen logo. We bieden een snelle offerte, gratis digitale proefdruk en een uitgekiend assortiment. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij je keuze. Neem contact op via 0255-515035 en ontdek de mogelijkheden.

Totziens, groot in textiel en reclame, maar ook in duurzame geschenken zoals bedrukte ijskrabbers.

Specificaties

Lengte:85
Hoogte:3
Breedte:55
Materiaal:gerecycled plastic