Sleutelhangers met flesopener

Sleutelhangers met flesopener bedrukken

Wist u dat er drie items zijn die mensen vrijwel altijd en overal met zich meedragen? Dit zijn natuurlijk de smartphone, portemonnee en... de sleutelbos! Een sleutelhanger als relatiegeschenk of premium is dus een goede manier om keer op keer onder de aandacht te komen bij uw doelgroep. In onze webshop vindt u een ruime collectie sleutelhangers, waaronder deze handige sleutelhangers met flesopener. Deze vallen vooral bij een mannelijke doelgroep altijd goed in de smaak. De sleutelhangers zijn gemaakt van ijzersterk materiaal en door hun vorm zijn ze uitermate geschikt voor het openen van flesjes.

Producten binnen Sleutelhangers met flesopener

Sleutelhanger met flesopener bedrukken

Vooral voor organisaties, verenigingen en stichtingen die een associatie willen benadrukken met gezelligheid is een flesopener uitermate geschikt. Alle sleutelhangers met flesopener uit onze webshop zijn geschikt om te bedrukken of graveren met uw logo of slogan. Wilt u meer weten over het bedrukken van deze sleutelhangers? Bent u benieuwd hoe een sleutelhanger eruitziet met uw eigen logo of tekst? Of bent u benieuwd naar de kosten van de sleutelhanger van uw voorkeur inclusief uw eigen opdruk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bedrukte sleutelhanger met flesopener relatiegeschenk

Een sleutelhanger met flesopener is niet alleen een handig gadget voor persoonlijk gebruik, maar kan ook dienen als een perfect relatiegeschenk namens uw bedrijf. Door uw bedrijfslogo of -naam op de sleutelhanger te laten bedrukken, geeft u niet alleen een praktisch cadeau aan uw klanten, maar creëert u ook naamsbekendheid voor uw bedrijf. Bovendien laat u zien dat u oog heeft voor praktische en leuke cadeaus die aansluiten bij de behoeften van uw klanten en relaties. Met een sleutelhanger met flesopener als relatiegeschenk, zorgt u voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf en kunt u uw relaties op een originele manier bedanken voor hun loyaliteit.

Proost!