Groene relatiegeschenken

Het milieu speelt een steeds groter wordende rol in ons leven. Steeds meer mensen denken erover na met betrekking tot de toekomst. Als ondernemer kunt u daarop inspelen door het geven van “groene relatiegeschenken”  Het maakt indruk als u “het goede voorbeeld geeft” en zal zeker de waardering voor uw bedrijf of event doen laten stijgen.

Bij Tot Ziens Promotions hebben we een ruime keuze in duurzame, en dus groene relatiegeschenken. Zo hebben wij bijvoorbeeld duurzame drinkbekers, pennen gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare zachthout of bedrukte boodschappentassen die 100% gerecycled zijn van PET-flessen.

Het is zomaar een greep uit ons aanbod. Kijk maar eens rond in de webshop om het gehele assortiment groene relatiegeschenken te ontdekken.

Productaanbod groene relatiegeschenken

Eenvoudig bestellen in onze webshop

U kunt op uw gemak vanachter uw PC of laptop zoeken naar ons aanbod groene relatiegeschenken. Heeft u iets gevonden naar keuze dan kunt u simpele en vrijblijvende offerte aanvragen. Wij sturen u dan een offerte op maat. Is deze naar wens, en is ook de drukproef goedgekeurd, dan maken we  de bestelling definitief!