Producten binnen Documenttassen

Documenttassen bedrukken

Document, schouder en conferentietassen snel online bestellen bij Totziens. Vraag uw offerte aan en stuur uw logo mee. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per e-mail en wanneer het logo is meegestuurd in een EPS, AI of PDF een gratis bedrukkingsvoorstel. Na akkoord van de offerte en de offerte kunnen wij de bedrukte tassen met een aantal werkdagen op uw kantoor bezorgen.

Schoudertassen als promotiemiddel inzetten

Totziens Promotions is specialist in het bedrukken en borduren van schoudertassen. Al een aantal jaar leveren wij bedrukte schoudertassen, met zorg geproduceerd en voorzien van uw logo. Schoudertassen op een evenement of beurs weggeven zorgt ervoor dat u logo nog een lange tijd zichtbaar zal blijven. Een mooie schoudertas zal gebruikt worden en bijvoorbeeld bij het boodschappen doen uw naamsbekendheid doen vergroten. De meeste schoudertassen zijn al vanaf 50 stuks leverbaar met uw logo. Vraag direct uw offerte aan voor bedrukte tassen via onze site.

Conferentie organiseren? Een schoudertas mag niet ontbreken

Bent u een conferentie of studiedag aan het organiseren en heeft u een tas nodig om de documentatie van die dag in weg te geven, wij hebben voor ieder budget een passende tas in onze assortiment. Door een logo of opdruk aan te brengen geeft u direct een aandenken aan het evenement. Wilt u conferentie tassen bestellen met een logo, maar heeft u nog vragen dan horen wij het graag.