Petten en Hoeden

Petten en hoeden bedrukken of borduren

Door de snelle levertijd in de drukkerij heeft u uw petten hoeden of caps snel in huis. Totziens is een groothandel gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van promotionele caps. Alle hoeden, caps, petten en andere producten kunnen dus bedrukt of borduurt worden zoals u dat wilt! Uw eigen bedrijfspetten zijn niet alleen een eyecatcher, ook zijn ze geschikt voor sportverenigingen, evenementen, bedrijfsuitjes en natuurlijk als verrassend relatiegeschenk.

Ruim assortiment bedrukte petten, hoeden en caps

Totziens promotions heeft een groot assortiment met verschillende soorten petten, caps, hoeden, zonnekleppen en zelfs bandana's. Het bedrukken van een cap kan met uw logo, merk, slogan of een leuke toepasselijke tekst. Heeft u een evenement, speciale gelegenheid of een teamuitje? Met een leuke, opvallende cap creërt u eenheid en komt iedereen op een directe maar ongedwongen manier in aanraking met uw huisstijl. Kies de caps die het beste bij u passen!

3 redenen waarom caps geweldige gifts zijn

  1. Caps bieden bescherming tegen de zon en zijn veelzijdige accessoires.
  2. Caps kunnen makkelijk worden voorzien van uw logo of boodschap.
  3. Caps promoten uw merk als een wandelend reclamebord.

Petten of hoeden op maat

Bent u op zoek naar een grote oplage petten, caps, hoeden of zonnekleppen? Tegen een iets langere levertijd is het bij TotZiens Promotions ook mogelijk uw petten of caps op maat te laten produceren. Zo leveren wij bijvoorbeeld caps in uw bedrijfskleuren, voorzien van een uniek label en diverse borduringen. Wacht niet langer en laat uw caps bedrukken!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.