Karabijnhaak bedrukken

Karabijnhaak bedrukken

Onder sporters en mensen die van sport- en buitenactiviteiten houden, is de karabijnhaak geen onbekende. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat een sleutelbos op veilige manier aan een lus kan worden gehaakt. U kunt hierbij denken aan lussen van broeken en rugzakken. Door de vorm van de karabijn, het klikmechanisme en het ijzersterke materiaal, weet u zeker dat uw sleutelbos niet kwijt zal raken.

Producten binnen Karabijnhaak

Sleutelhangers met karabijnhaak bedrukken

Alle sleutelhangers met karabijnhaak uit de webshop van Totziens Promotions zijn geschikt om te bedrukken of graveren met uw eigen logo, tekst of slogan. Dit is ideaal voor organisaties, verenigingen en stichtingen. Zo maakt u van een blanco karabijnhaak een persoonlijk relatiegeschenk of promotieartikel. Verras uw relaties met een praktische en hoogwaardige sleutelhanger met karabijnhaak en uw logo of persoonlijke boodschap komt keer op keer bij de ontvanger onder de aandacht!

Al vanaf 100 stuks. Levertijd ca. 8-10 werkdagen. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de tarieven inclusief uw eigen opdruk.