Waterfles met fruitfilter: een gezond cadeau!

Wilt u graag een handig en verantwoord cadeautje geven aan uw werknemers of zakelijke relaties? Dan is een waterfles met fruitfilter een goed idee! Water drinken is immers een must! Met behulp van de infuser is het een peulenschil om het water lekkerder en gezonder te maken. In het fruitfilter stopt u stukjes fruit of groente om een lekker smaakje en vitaminen aan het water toe te voegen. Ook is het mogelijk om ijsklontjes in het filter te stoppen, zo blijft het water lekker koel. Een echte musthave!

In onze webwinkel vindt u diverse soorten waterflessen met fruitfilter. Ook voor bidons of andere drinkflessen bent u bij ons aan het juiste adres!

Productaanbod Waterfles met fruitfilter

De levering van uw waterflessen met fruitfilter

Wij streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk bij u te kunnen afleveren. Wanneer we de artikelen op voorraad hebben kunnen we ze onbedrukt vaak al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Bedrukte artikelen hebben doorgaans een levertijd van 7 tot 9 werkdagen.

Waterfles met fruitfilter bedrukken

Naast het verrassen van uw zakelijke relaties is het promoten van uw naam belangrijk. Bedruk de waterfles met fruitfilter daarom met uw bedrijfsnaam, logo of een tekst naar keuze. Wij draaien hier onze hand niet voor om. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit van zowel de opdruk als het product zelf.

Hoe gaat dit dan in zijn werk?

  1. U kiest een waterfles met fruitfilter
  2. U levert de gewenste opdruk digitaal aan
  3. Wij maken een digitale proefdruk
  4. Na uw goedkeuring starten we het drukproces
  5. U kunt uw bestelling uitpakken en beginnen met uitdelen!

Makkelijk toch?

Wist u dat wij naast waterflessen met fruitfilter nog vele andere artikelen in ons assortiment hebben? Van bedrukt textiel zoals truien en t-shirts tot pennen en van paraplu’s tot tassen met opdruk, u vindt het allemaal in onze webshop. 

Offerte voor bedrukte waterfles met fruitfilter 

Heeft u uw bestelling al op korte termijn nodig? Neem even contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.