Waterflesjes bedrukken

Waterflesjes bedrukken

Heeft u binnenkort een sportevenement of andere bijeenkomst en wilt u graag uw eigen waterflesjes kunnen uitdelen? Wij hebben speciaal voor ondernemers een overzicht opgesteld van diverse soorten plastic waterflesjes (gevuld).

Waterflesjes zijn een populair en duurzaam relatiegeschenk, zeker als ze zijn voorzien van uw eigen logo. Bij Totzienspromotions zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van deze flesjes, waardoor uw merk of boodschap op een frisse manier onder de aandacht komt.

Productaanbod waterflesjes bedrukken

Flesjes water bedrukken met logo

Wilt u graag uw eigen waterflesjes voorzien van een etiket met uw eigen opdruk? Of wilt u graag harde plastic waterflessen bedrukken met uw eigen bedrijfslogo? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen uw waterflesjes goedkoop bedrukken met uw aangeleverde logo. Liever eerst een proefdruk ontvangen? Neemt u dan even contact op.

Kunt u de gewenste waterfles niet vinden in ons onderstaande assortiment? Bekijkt u dan ook eens onze bidons of drinkflessen.

Waterflesjes inzetten als promotiemateriaal

Zet uw eigen waterflesjes in als promotiemiddel voor uw sportshop of tijdens een evenement. De gevulde waterflesjes zijn ideaal om uit te delen en de plastic waterflessen kunt u op diverse manieren inzetten voor uw sportwinkel of sportwebshop. Heeft u vragen omtrent ons promotiemateriaal of wilt u graag meer informatie ontvangen over het bedrukken van de waterflesjes en de diverse technieken?

Hoe werkt flesjes water bedrukken bij Totzienspromotions?

Bij ons is het proces simpel en efficiënt:

  1. Kies het gewenste model en kleur van het water flesje.
  2. Lever uw logo of ontwerp aan.
  3. Wij zorgen voor een gratis digitale proefdruk zodat u precies kunt zien hoe het eindresultaat eruit zal zien.
  4. Na uw akkoord starten we de productie en zorgen we voor een snelle levering.

Waterflesjes bedrukken in kleine oplage

Heeft u een kleiner evenement of wilt u slechts een beperkte oplage laten bedrukken? Geen probleem. Bij Totzienspromotions is het ook mogelijk om water flesjes in kleine aantallen te bestellen.

Vragen over waterflesjes bedrukken?

Heeft u specifieke wensen, vragen of wilt u advies over het bedrukken van waterflesjes? Ons team staat klaar om u te assisteren. Neem contact op via onze contactpagina voor een persoonlijk advies en een scherpe offerte!

Met het bedrukken van waterflesjes bij Totzienspromotions maakt u een duurzaam en praktisch statement. Vraag vandaag nog een offerte aan en zorg dat uw merk overal gezien wordt!