Thermosbekers

Producten binnen Thermosbekers

Thermos bekers bedrukken of graveren?

Een veelgebruikte techniek op de bekers is lasergraveren. Uw logo wordt in de beker aangebracht en is slijtvast. Door het vele gebruik van de mokken in bijvoorbeeld de auto is de mok onderhevig aan slijtage. Een gravure wordt in de beker aangebracht en blijft hierdoor mooier bij gebruik. Bij logo's in meerdere kleuren of voor een kleiner budget kunnen wij de mokken natuurlijk ook bedrukken. Laat u adviseren door ons om samen tot een mooi relatiegeschenk.

Laat Thermos bekers bedrukken met jouw logo

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor je klanten of een presentje voor je medewerkers? De thermosbeker is een populair relatiegeschenk en wordt altijd goed ontvangen. Door het logo van het bedrijf te bedrukken op de bekers ben je sneller herkenbaar en zullen klanten je niet snel vergeten. Iedereen kan wel een thermosbeker gebruiken om lekker koffie mee te nemen voor onderweg naar het werk of in het weekend naar het sportveld. Ooit lekkere koffie gedronken in een sportkantine terwijl je al in alle vroegte langs te lijn staat? Jouw thermosbeker zorgt dat je een lekkere kop koffie van thuis mee kan nemen. Doordat de meeste thermosbekers afsluitbaar zijn is meenemen geen enkel probleem.

Promoot je bedrijf met thermos bekers van Totziens!

Vraag eenvoudig en snel uw offerte aan voor gepersonaliseerde thermosbekers en ontvang snel een offerte op maat per e-mail. Na het bestellen van de thermosbeker zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk op uw bureau komen te staan. Binnenkort een promotie actie starten, of een beurs met veel potentiele klanten? Denk eens aan de thermosbekers met uw eigen logo. Een leuke weggever en nog leuker om te krijgen!

Levertijd van thermobeker met logo

De levertijd verschilt per model en gekozen techniek om het logo aan te brengen. De gemiddelde levertijd is 5 a 6 werkdagen nadat we goedkeuring op het artwork hebben ontvangen. Na het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van het artwork sturen wij een digitale proef ter goedkeuring door van hoe de thermosbekers eruit komen te zien met logo. In de fabriek wordt aan de hand van deze drukproef, mits goedgekeurd de bestelling verwerkt. Wilt u vooraf al een beeld krijgen van hoe de thermosbekers eruit komen te zien met het logo? Stuur ons het logo in AI of EPS mee met de aanvraag en ontvang deze vrijblijvend per e-mail.