Badjassen bedrukken

Badjas laten bedrukken tegen de beste prijzen? Dat kan bij Totziens Promotions.
Ideaal voor hotels, massagesalon, spa & wellness resorts en zwembaden. Zo kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld bedrijflogo's, teksten en zelfs afbeeldingen te laten bedrukken op uw badjassen. Ideaal om uw merk naar voren te laten komen en om uw naamsbekendheid te vergroten. Bovendien beschikken de badjassen over heerlijk zittend materiaal, waardoor ze perfect om het lichaam passen. Daarnaast beschikken wij over een assortiment badjassen in diverse kleuren. Zo weet u zeker dat er altijd een geschikte badjas voor u is!

Badjassen bedrukken

Productaanbod badjas bedrukken

Badjas bedrukken als promotiegeschenk of promotiemiddel

Onze badjassen beschikken zijn van hoge kwaliteit en met ruimte voor bedrukken. Hierdoor zijn bedrukte badjassen ook ideaal voor promotiegeschenken of promotiemiddelen. Zo zijn er bedrijven die gasten een badjas uitdelen met hun bedrijfslogo. Ideaal, want zo bouwt u aan uw merk en heeft uw gast een prachtig en lekker zittend badjas. Ook is een badjas met bedrukking zeer aan te raden als promotiegeschenk. Want wees nu eens eerlijk, wie wordt er nu niet vrolijk van een zachte badjas?!

Badjassen borduren of bedrukken?

Bent u op zoek naar geborduurde of bedrukte badjassen? Dan bent u bij TotZiens Promotions aan het juiste adres! In onze webshop vindt u verschillende soorten, die stuk voor stuk zeer geschikt zijn om te laten borduren of te bedrukken met uw naam, tekst of logo. Ze zijn leverbaar in drie verschillende kleuren en zijn gemaakt van 350 grams kwaliteit badstof De badjassen zijn met zorg afgewerkt en zorgen voor een chique uitstraling.

In onze webshop vindt u ook een speciale variant voor kinderen die u kunt bedrukken of borduren. In sommige bedrijven zijn geborduurde of bedrukte badjassen onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een massagesalon of wellnessresort. U kunt de badjassen al laten borduren vanaf 10 stuks. Ook het bedrukken van de badjas doet u vanaf 10 stuks.

Waarom juist kiezen voor het borduren van je badjassen?

In principe borduren wij onze badjassen i.p.v. bedrukken. Bij borduren wordt uw bedrijfsnaam met naald en draad in de badstof genaaid. Een geborduurde tekst is goed leesbaar en heeft een duurzame kwaliteit. Ook na veel wassen blijft de geborduurde tekst mooi.

Badjas bedrukken of borduren

Borduren heeft altijd de voorkeur in plaats van bedrukken. Bij borduren wordt uw logo of bedrijfsnaam met naald en draad aangebracht op de badjas. Hierdoor is de tekst of logo beter leesbaar. Daarnaast blijven geborduurde logo's en teksten langer mooi na veel wassen. Zo weet u zeker dat uw badjas beschikken over de mooiste kwaliteit!

Bij het aanvragen van een offerte kunt u aangeven dat uw de badjassen wilt laten borduren. Zo weet u zeker dat uw badjas beschikken over de mooiste kwaliteit! Daarnaast geniet u standaard bij TotZiens Promotions van snelle levertijden en goedkope prijzen.

Badtextiel met eigen logo, tekst of afbeelding

In onze webshop vindt u diverse textielsoorten met de opties bedrukken of borduren. 

Bent u op zoek naar andere soorten geborduurd badtextiel? Wij kunnen u helpen aan een volledige collectie van handdoeken, badlakens en zweetbandjes.