Producten binnen Fleece Dekens

Fleecedekens

Wilt u uw eigen tekst of logo op de deken laten aanbrengen? Dit kunnen we voor u verzorgen door middel van een luxe borduring. Borduren is duurzaam en blijft mooi, ook na het wassen van de dekens. Ook voor het borduren van fleece plaids kunt u terecht bij Totziens Promotions. Het borduren van de dekens doen wij zelf en besteden we dus niet uit. Daardoor kunnen we u een scherpe prijs bieden, een vlotte levering en een hoge kwaliteit bieden op fleece dekens met logo of tekst. Fleecedekens zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten, kleuren en formaten.

Voorraad fleece dekens

De bovenstaande dekens zijn voorraadartikelen, het kan dus voorkomen dat bepaalde kleuren/modellen tijdelijk zijn uitverkocht. Mocht dit het geval zijn dan gaan wij voor u op zoek naar een passend alternatief. Doordat de fleece dekens op voorraad liggen in het magazijn of bij de borduurstudio kunnen wij snel leveren. Zonder opdruk of borduring van uw logo binnen 2 werkdagen, met uw logo al vanaf 8 werkdagen. 

Fleece deken personaliseren

Het maken van dekens op maat kunnen wij ook voor u verzorgen. Grote aantallen fleece dekens, waarbij de levertijd niet heel haast heeft kunnen wij direct uit de fabriek aanbieden. Maatwerk is hierbij heel belangrijk en wij adviseren u graag. Te denken valt aan een fleece deken in eigen PMS kleur, het logo als label aangebracht of kleden full colour all over geprint. 

Advies nodig voor de aanschaf van fleece dekens? Bel ons (0255 51 50 35) of laat u terugbellen via onze contactpagina. 

Plaid bedrukken 

Een plaid is een lekker warm relatiegeschenk voor de koude winterdagen. Totziens promotions bedrukt snel en voordelig plaids met een logo of tekst naar keuze.

Een bedrukte plaid kun je op meerdere manieren inzetten, bijvoorbeeld als promotieartikel, relatiegeschenk of voor gebruik binnen de onderneming (bijvoorbeeld op het terras van een horecagelegenheid). Totziens promotions zorgt dat de plaids voorzien worden van een kwalitatieve bedrukking. Als u ervoor kiest om een offerte aan te vragen voor bedrukte plaids dan ontvangt u van ons eerst een digitaal ontwerp. Alleen wanneer u akkoord gaat met het ontwerp, zetten wij het drukproces in gang. We zorgen dan dat de producten zo snel mogelijk worden geleverd.