Badjas bedrukken

Een badjas bedrukken met logo of tekst is onmisbaar bij diverse bedrijven. Denk hierbij aan hotels, massagesalon, spa & wellness resorts en zwembaden. Zo kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld bedrijflogo's, teksten en zelfs afbeeldingen te laten bedrukken op uw badjassen. Ideaal om uw merk naar voren te laten komen en om uw naamsbekendheid te vergroten. Bovendien beschikken de badjassen over heerlijk zittend materiaal, waardoor ze perfect om het lichaam passen. Daarnaast beschikken wij over een assortiment badjassen in diverse kleuren. Zo weet u zeker dat er altijd een geschikte badjas voor u is!

Productaanbod badjas bedrukken

Badjas bedrukken als promotiegeschenk of promotiemiddel

Onze badjassen beschikken zijn van hoge kwaliteit en met ruimte voor bedrukken. Hierdoor zijn bedrukte badjassen ook ideaal voor promotiegeschenken of promotiemiddelen. Zo zijn er bedrijven die gasten een badjas uitdelen met hun bedrijfslogo. Ideaal, want zo bouwt u aan uw merk en heeft uw gast een prachtig en lekker zittend badjas. Ook is een badjas bedrukken zeer aan te raden als promotiegeschenk. Want wees nu eens eerlijk, wie wordt er nu niet vrolijk van een zachte badjas?!

Badjas bedrukken of borduren

Borduren heeft altijd de voorkeur in plaats van bedrukken. Bij borduren wordt uw logo of bedrijfsnaam met naald en draad aangebracht op de badjas. Hierdoor is de tekst of logo beter leesbaar. Daarnaast blijven geborduurde logo's en teksten langer mooi na veel wassen. Zo weet u zeker dat uw badjas beschikken over de mooiste kwaliteit!

Bij het aanvragen van een offerte kunt u aangeven dat uw de badjassen wilt laten borduren. Zo weet u zeker dat uw badjas beschikken over de mooiste kwaliteit! Daarnaast geniet u standaard bij TotZiens Promotions van snelle levertijden en goedkope prijzen.

Badtextiel met eigen logo, tekst of afbeelding

In onze webshop vindt u diverse textielsoorten met de opties bedrukken of borduren. 

Bent u op zoek naar andere soorten geborduurd badtextiel? Wij kunnen u helpen aan een volledige collectie van handdoeken, badlakens, washandjes en gastendoekjes.