Fleece kleding waaronder sweaters borduren met eigen logo

Producten binnen Fleece truien

Groothandel fleece sweaters

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van fleece sweaters voor borduren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een groothandel in fleece sweaters en bieden een breed assortiment aan in verschillende kleuren en maten.

  • Snelle offerte
  • Gratis digitale proefdruk
  • Uitgekiend assortiment

Concurrerend in de markt

In de huidige markt zijn er veel aanbieders van geborduurde fleece sweaters. Maar dankzij onze jarenlange ervaring, uitgebreide assortiment en uitstekende klantenservice weten wij ons te onderscheiden.

Fleece truien geschikt voor borduren

Onze fleece truien zijn speciaal ontworpen en gemaakt om geborduurd te worden. Dit betekent dat ze de perfecte basis vormen voor jouw logo of bedrijfsnaam. Het borduren van de truien gebeurt met de grootste zorg en precisie, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Bij ons kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor gemak. Met onze snelle offerte en gratis digitale proefdruk weet je direct waar je aan toe bent.

Daarnaast bieden we een uitgekiend assortiment aan, zodat er altijd wel een fleece trui is die perfect past bij jouw bedrijf of merk. We nodigen je uit om ons assortiment te bekijken en de mogelijkheden te ontdekken. Met geborduurde fleece sweaters geef je jouw merk de zichtbaarheid die het verdient.

Let op: Borduren is een kunst en wij zijn er trots op dat wij deze kunst beheersen. Wij geloven dat onze klanten het beste verdienen en dat is precies wat wij bieden.